luni, 21 mai 2012

Topul celor mai tari aparitii la Billboard Music Awards

1. Beyonce in 2003
A facut show aparand cu o suita intreaga de fete care aratau la fel: acelasi outfit, aceeasi freza si dupa ce ne-a oferit un moment memorabil cu Me, Myself and I a incheiat apoteotic dedublandu-se. A repetat acelasi truc si in 2011, cand a trecut la nivelul urmator invitand personalitati ca Michelle Obama, Bono sau Lady Gaga sa vorbeasca despre ea.


2. Britney Spears in 2001
A cantat Slave 4 U pe o scena amplasata in fata renumitului Bellagio, unde a avut parte si de spectacolul fantanilor care sunt emblematice hotelului. La acel moment cariera lui Britney era inca in dezvoltare si inca nu trecuse prin momentele care ne-au facut sa ne intrebam ce se va intampla cu ea. Insa a revenit cu doua albume foarte bune si promtatoare: Circus si Femme Fatale, care ne-au lasat impresia ca teen pop idolul anilor 90ar putea avea un comeback.

3. Whitney Houston - 1993
Artista a oferit o super interpretare a hitului ei I Have Nothing, iar la momentul acela cariera ei inca nu isi atinsese apogeul, desi avea deja numeroase premii in palmares. Toata lumea a fost surprinsa de moartea artistei care a umbrit ceremonia premiilor Grammy de anul acesta. I-am dedicat un  intreg articol in care am vorbit, pe larg, despre intreaga ei cariera si despre faptul ca a fost si ramane un music icon, mai ales al anilor 80.


4. Rihanna si Britney Spears in 2011
Rihanna era pe val atunci cu S&M pe care a cantat-o alaturi de Britney Spears. A insemnat lanturi, bara de striptease si ceva piele, totul incheindu-se cu o bataie cu perne. Pe vremea aceea Rihanna inca putea canta live, fata de zilele acestea cand se bazeaza mai mult pe pozitiv pentru a putea duce la capat un spectacol, iar recent a acuzat din nou episoade de epuizare.

5. Jennifer Lopez canta in 1999 Waiting for Tonight si ne lasa pe toti cu gura cascata. Piesa ei de breakthroug mai starneste amintiri si astazi iar in 2012 J.Lo este in continuare in varful piramidei muzicale. Am urmarit-o de-a lungul timpului si pana acum nu a dat gres, chiar daca pentru o perioada a intrat intr-un con de umbra. De cand a lansat anul trecut Love? a revenit in atentia noastra si acum ne face sa dansam din nou

urban.ro.

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin