duminică, 10 februarie 2013

Beyonce - The Mrs. Carter Show Tour

Beyonce a dat deja publicitatii datele turneului de primavara: The Mrs. Carter Show va ajunge si pe la vecinii nostri, dupa care se va muta in America. Evident, reclama pentru acest turneu nu putea sa fie decat regala, potrivita cu statutul pe care Beyonce l-a primit, de Queen B.

sursa: urban.ro

 

Beyonce si Destiny's Child au castigat Superbowl 2013

Beyonce a facut un show spectaculos, iar reuniunea Destiny's Child a fost punctul culminant al serii. La finalul celor 13 minute, cantareata a coborat de pe scena si a lasat arena fara curent.

 Cele 13 minute de pauza din cadrul celui mai important meci de fotbal din sportul american sunt o onoare pentru orice artist invitat. Beyonce s-a ridicat la nivelul impus de atatia altii inaintea ei si a facut un super show live. Gurile rele spun ca a fost plictisitor si nu a venit cu nimic nou, apreciind ca Madonna s-a descurcat mai bine anul trecut.

Poate si pentru ca Beyonce s-a tinut de ceea ce stie: cantat perfect, dansat, fara prea multe artificii inutile, asezonat cu cel mai prost pazit secret din industria muzicala - reuniunea Destiny's Child. Beyonce a cheltuit tot bugetul dat de Superbowl si ceva pe langa pentru a-si aduce o scena uriasa, fani in fata ei, lumini, proiectii video, artificii si alte efecte pirotehnice. A trecut prin cele mai cunoscute hituri ale ei, a dansat si a bifat inca o campanie PR de succes.


 Fiecare moment al spectacolului a fost pregatit in detaliu: intrarea maiestuoasa a lui Beyonce pe scena, cu silueta de lumini in spate, pana si intro-ul cu piesa Countdown si reclama Pepsi a fost gandita pentru a ridica tensiunea la cote expozive. Beyonce nu a fost spontana - miscarile de dans deja le cunoastem, dar nu puteau lipsi, partea cu ecranele din spate la Baby Boy am mai vazut-o la Billboard Awards cand a cantat Run the World (Girls), iar din reuniunea Destiny's Child a oferit doua hituri majore. A fost un show al femeilor intr-un eveniment pentru barbati: Alicia Keys a cantat imnul Statelor Unite, a urmat Jennifer Hudson, iar Beyonce a incheiat seara alaturi de band-ul si trupa de dans formate exclusiv din femei.
 Campania de PR a fost gandita excelent, fiecare teaser si fiecare poza postata pe conturile oficiale Beyonce a crescut tensiunea dinaintea momentului si ne-a dat indicii despre ce va oferi diva. Iar finalul a fost grandios, dupa ce Beyonce s-a dat jos de pe scena, arena a ramas fara curent timp de 30 de minute. Coincidenta sau nu, Beyonce a reusit sa faca o reclama foarte buna noului ei turneu.

sursa:  urban.ro

 

Comediile anului 2013

THE HEAT

Sandra Bullock si Melissa McCarthy fac echipa in primul "buddy cop movie" cu femei.  Ele interpreteaza 2 politiste total opuse care vor sa puna mafia rusa cu botul pe labe: Sandra este o politista profesionista dar cam aroganta iar Melissa este o politista de strada, cu gura sloboda, care face doar ce-o taie capul. Niciuna nu a mai avut un partener de actiune sau o prietena adevarata. Comedia The Heat este regizata de Paul Feig (Bridesmaids) iar in distributie mai apar actorii Demian Bichir, Tony Hale, Taran Killam si Michael Rapaport.


THIS IS THE END
"This is the end" este o comedie traznita cu o distributie aleasa: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera si Emma Watson, adica mai toata generatia noua de actori de comedie, plus un sex simbol care va atrage si publicul feminin. Comedia este regizata de Seth Rogen si Evan Goldberg si urmareste sase prieteni care au ramas blocati intr-o casa, dupa ce o serie de catastrofe au devastat Los Angeles-ul. Afara fortele naturii se dezlantuie iar in casa, proviziile se termina iar atmosfera claustrofobica pune in pericol prietenia celor sase. Singura lor sansa e sa iasa afara si sa-si intrunte soarta si sa descopere adevaratul sens al prieteniei.


MOVIE 43
MOVIE 43 este o colectie de filmulete pe diverse teme realizate de diversi regizori si cu o distributie de zile mari: Kate Winslet, Elizabeth Banks, Emma Stone, Justin Long, Seann William Scott, Jason Sudeikis, Kieran Culkin, Halle Berry, Kate Bosworth, Gerard Butler, Josh Duhamel, Anna Faris, Chris Pratt, Richard Gere, Terrence Howard, Kristen Bell, Christopher Mintz-Plasse, Ricky Gervais, Stephen Merchant, Hugh Jackman, Johnny Knoxville, Chloe Moretz, Leslie Bibb, Patrick Warburton, Tony Shalhoub, Jack McBrayer, Aasif Mandvi, Bobby Cannavale, Liev Schreiber, Naomi Watts si Uma Thurman.
Filmuletele sunt regizate de cineasti precum Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly , Patrik Forsberg, James Gunn, Bob Odenkirk si Brett Ratner iar munca la acest film a durat mai bine de 4 ani.


21 AND OVER
21 and over este o comedie scrisa si regizata de Jon Lucas si Scott Moore, care calca exact pe urmele The Hangover, doar ca schimba varsta protagonistilor si in loc de nunta vine cu un majorat. 21 and over ne spune povestea lui Justin Chon (Twilight) un student de nota 10 care implineste 21 de ani si care urmeaza sa dea a doua zi un examen important la o universitate de medicina. Cu toate ca a promis solemn tatalui sau sa o ramana in casa, nu refuza totusi invitatia a doi dintre cei mai buni prieteni ai lui, Skylar Astin (Pitch Perfect) si Miles Teller (Footloose) de a iesi la o bere. Lucrurile scapa total de sub control iar o bere se transforma intr-o betie in toata regula si Justin risca sa piarda examenul de a doua zi.
Distributia este completata de Sarah Wright, François Chau, Jonathan Keltz, Daniel Booko si Dustin Ybarra.


THE HANGOVER 3

De Hangover a auzit toata lumea... de regia noului film se ocupa tot Todd Phillips iar noua locatie este Mexicul! De data aceasta nu exista nicio nunta iar Alan (Zach Galifianakis) o sa evadeze dintr-un spital de nebuni si  Ken Jeong o sa apara intr-un rol mai mare decat data trecuta cand a fost presupus mort aproape tot filmul.Mike Tyson e deja de-al casei, asa ca revine si de data aceasta. Sunt curioasa daca o sa ne cante iar:)
Celor patru petrecareti (Bradley Cooper, Ed Helms, Justin Bartha, Zach Galifianakis) li s-au mai alaturat actorii John Goodman, Heather Graham, Jamie Chung, Mike Epps, Jeffrey Tambor si Melissa McCarthy.


THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE

Este o comedia originala despre concurenta intre artisti, despre ego, despre vechi si nou.
Filmul il are prim plan pe Burt Wonderstone (Steve Carell), un magician de succes din Las Vegas, care isi raneste din greseala partenerul de scena, Anton Lovecraft (Steve Buscemi), si ramane solo. Anton se muta in Cambodgia iar Burt incearca sa faca fata unei concurente periculoase: este vorba de Steve Haines (Jim Carrey), un magician de strada care e din ce in ce mai popular. Cand pana si Jane (Olivia Wilde) femeia de care este indragostit cade prada farmecelor lui Haines, Burt pleaca in cautarea mentorului sau (interpretat de Alan Arkin) si spera ca ajutat de acesta sa recapete increderea lui Anton si impreuna sa-l detroneze de Steven..pe scurt un fel de David Coperfield versus David Blaine:)


SCARY MOVIE 5
Scary movie 5 continua sa parodieze filmele horror, mistery sau thriller aparute recent. De data aceasta a venit randul unor filme precum Black Swan, Paranormal Activity sau Inception sa fie luate la misto. Cea de-a cincea parte a francizei incearca sa ne atraga atentia cu cativa actori cu priza la public (Charlie Sheen si Lindsay Lohan) restul distributiei fiind compusa din Heather Locklear, Ashley TisdaleKate WalshErica Ash, Simon Rex, Molly Shannon, Terry Crews, Marisa Saks, Jasmine Guy, Angie Stone, Angela “Big Ang” Raiola, Sherée Whitfield, Mike Tyson, Audrina Patridge, Kendra Wilkinson si Katt Williams.


THE GUILT TRIP
In comedia The guilt trip ii avem pe Barbara Streisand si pe Seth Rogen in rolul de mama-fiu. El este un inventator care vrea sa-si prezinte produsul prin tara asa ca porneste intr-un road-trip alaturi de mama lui, ramasa recent vaduva. Pe drum, ii asteapta tot felul de peripetii.
Comedia este regizata de Anne Fletcher care mai are in portofoliu filme precum 27 dresses, The Proposal sau Step up.


IDENTITY THIEF
este o comedie care poate fi vizionata de maine, pe marile ecrane. Seth Gordon, regizorul filmului Horrible Bosses, ne propune o comedie despre o hoata care se foloseste de identitatea altcuiva pentru a trai regeste.
Melissa McCarthy este Diana, o printesa a shoppingului, care cumpara absolut orice ii trece prin cap, pentru ca banii nu sunt o problema pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da...pentru ca numele care sta scris acolo este “Sandy”... iar Sandy este un contabil (Jason Bateman), care traieste in partea cealalta a Americii. Sandy Bigelow Patterson porneste in sud pentru a o confrunta pe cea care are acum acces total la viata lui si va face tot ce-i sta in putere pentru a-si recupera identitatea furata.
In distributie mai apar actorii Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick si Eric Stonestreet.



A GLIMPSE INSIDE THE MIND OF CHARLIE SWAN III
A glimpse inside the mind of Charles Swan III este o comedie bizara izvorata din imaginatia cineastului Roman Coppola, fiul lui Francis Ford Coppola, scenaristul filmelor regizate de Wes Anderson, Moonrise Kingdom si The Darjeeling Limited.
A GLIMPSE INSIDE THE MIND OF CHARLES SWAN III ne face cunostinta cu Charles Swan (intepretat de Charlie Sheen), un grafician aflat pe culmile gloriei care are mare succes la femei. Cand iubita lui il paraseste, Charles cade intr-o depresie din care nu-l pot salva decat cei mai buni prieteni sau foste iubite.
Avem o multime de actori buni precum Charlie Sheen, Jason Schwartzman, Bill Murray, Aubrey Plaza, Katheryn Winnick. Patricia Arquette, Mary Elizabeth Winstead si Dermot Mulroney.

Acest  articol  este  preluat  de  pe:
 http://www.urban.ro


 

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin