sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Ferrari F 1

 Ferrari  F1


Ferrari  este  una  dintre  cele  mai  bune  masini  de  Formula Unu,  castigand  multe  titluri  de  campioni  la categoria  Constructori  si la  categoria  Piloti.

Ferrari on road

 Doua  bijuterii  marca  Ferrari  in  drive test,   in  conditii  meteo  si  de  teren  diferite
Pe  sosea  asfaltata  sunt  ca  si  pe  pista  unui  aeroport.

 Pe drum  de  munte neasfaltat  s-au  descurcat  foarte  bine.

Pe  ploaie

Pe  drumuri  din  zone  aride.


 Ce  imagine  poate  fi  mai  frumoasa  decat  aceasta ?
Doua  masini  Ferrari  langa  o  cascada  si  un  curcubeu.

Ferrari are  fani  si  in  randul  zburatoarelor.



Vissarion Belinski

     A  trai  inseamna  sa  simti  si  sa  gandesti,  sa  suferi  si  sa  te  bucuri.  Orice  alt  fel  de  viata  inseamna  moarte.

"Vissarion  Belinski"

CURENTUL CROMWELL

CROMWELL CURRENT (CURENTUL CROMWELL), cel mai mare râu submarin.

     Reprezintă de fapt curentul submarin ecuatorial din Pacific, care curge pe linia imaginară a Ecuatorului, de la V către E, la 100 m sau mai mult sub suprafaţa oceanului. Curge de-a lungul Ecuatorului pe o distanţă de 5 625 km. Are 300 km lăţime (aproximativ cât Amazonul la contactul cu Oc. Atlantic) – după alte surse, 400 km, câteva sute de metri grosime şi atinge viteze până la 150 cm/s.
     Volumul apelor sale este estimat a fi de peste 1 000 ori mai mare decât al fluviului  Mississippi. A fost descoperit în anul 1952. Originea curenţilor submarini şi relaţiile lor cu stratul de apă de deasupra nu sunt încă lămurite.

Stiati ca ... ? Reciclare, episodul 2

     Japonia este una dintre tarile in care reciclarea este reglementata prin lege si general accepata de catre locuitori, mai mult decat in celelalte tari? In 2007, in Japonia s-au colectat pentru reciclare 802.036 tone de plastic, cu 429,5% mai mult decat in 2000, adica fiecare locuitor al tarii recicleaza aproximativ 6.4 kg de plastic pe an.
     O treime din totalul deseurilor din Statele Unite este reciclat? Astfel, 82 de tone de materiale sunt reciclate dintr-un total de 251 tone de gunoi care se produc anual. Se estimeaza o crestere de 100% a cantitatii de materiale reciclate in SUA in utimii 10 ani.
     In SUA exista cea mai mare productie de gunoi pe cap de locuitor din lume? Astfel, in fiecare zi, in medie, un cetatean american produce putin peste 2 kilograme de gunoi.

Despre tati

Doi copii stau de vorba. Primul spune cu mândrie:
- Tatal meu e inginer. El face nave spatiale! Al tau ce face?
- Ce zice mama!

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin