sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Mylène Farmer, Oui mais... Non 2010

      Mylene  Farmer  va  lansa  oficial  pe  6  decembrie,  noul  album  Bleu Noir.


Mylène Farmer - Oui mais... non (clip officiel)
videoclipul  primului  single  de  pe  noul  album  Bleu Noir :
http://www.youtube.com/watch?v=ar0FEyBB0lQ&hd=1 

Mai  multe  detalii  despre  Mylene  Farmer  gasiti  pe:

http://mylenefarmerfan.blogspot.com 
http://mylenefarmervideo.blogspot.com 
http://mylenefarmersupports.blogspot.com 

Rechinul Zburator

Rechinul  zburator,  surprins  in  momentul  unui  salt ....

F 14 Tom Cat

F 14  "Tom Cat"  in  zbor  la  joasa  altitudine si  umbra  sa  pe  sol.

Jetul  de aer  firbinte  degajat  de cele  doua  motoare,  ridica  tombe  de  apa  spectaculoase  la  trecerea  unui  F 14  foarte  aproape  de  apa.

 Un  F 14  in  ascensiune  aproape  verticala.

 F 14  in  zbor,  in  momentul  "bangului  sonic"  cand  avionul  depaseste  brusc  viteza  sunetului.

Vedere  spectaculoasa  a  celor  doua  motoare  de  pe  F 14.

F 14  Tom Cat  este  un  avion  militar  multifunctional  construit  in  SUA .
Este  celebru  pentru  folosirea  lui  in  filmul  "Top Gun"  in  care  a  jucat  Tom Cruise  ce  interpreta  rolul  unui  pilot  militar  pe  F 14.

Ultima Poza - - Episodul 6


 La  o  sedinta  de  tir ....
 Fanfara  militara  pe  marginea  prapastiei ...

 Intalnire  neprogramata   .....

In  oglinda ....
http://www.weirdexistence.com

Francis Bacon

Daca  un  om  incepe  cu  certitudini,  va  sfarsi  plin  de  indoieli; 
De  se  va  multumi  insa  sa  inceapa  cu  indoieli,  va  ajunge  in  cele  din  urma  la  certitudini.

"Francis Bacon"

O blonda si o maimuta

O blondã îl întâlneste pe Ali în fata unui  magazin. Ali tinea o maimutã în mânã si i-o da blondei:
- Auzi, asta e o Rhesus Balubadaris si este foarte rarã. Sã ai grijã de ea pânã ies din magazin.
Blonda o ia în brate si asteaptã. O altã blonda vine, se uitã la maimutã si o întreabã pe blonda cu maimuta:
- Auzi fatã, ce e asta?
- Un Rhesus Balubadaris.
- Pãi si de la cine îl ai?
- De la Ali.
- Pãi, draga, nu puteai si tu sã faci un chiuretaj

CERCUL DE FOC AL PACIFICULUI

CERCUL DE FOC AL PACIFICULUI (RING OF FIRE = CERCUL DE FOC), cea mai întinsă şi activă zonă vulcanică.

     Concentrează 62% din toţi vulcanii activi existenţi în prezent (peste 350 din cei 600 vulcani activi); două treimi din aceştia se află în arcurile insulare din Pacificul de Vest, iar restul pe ţărmurile pacifice ale celor două Americi.
     Fosele care măr­ginesc Pacificul sunt active din punct de vedere seismic, fapt care determină producerea a numeroase cutremure, care, aso­ciate vulcanismului activ, justifică denumirea de centura de foc sau cercul de foc dată de specialişti acestei zone. Din cele o sută de cutremure de mare magnitudine care au avut loc în prima jumătate a sec. al XX-lea, 75 s-au produs în această zonă.

     Inelul este întrerupt numai de-a lungul coastei vestice a S.U.A. şi Canadei, unde nu apare nici o fosă şi unde se produc rareori cutremure; dar, în S ţărmului pacific al S.U.A., se află cea mai lungă zonă de fractură oceanică, Mendocino (lungă de peste 3 000 km), care se continuă pe uscat cu una dintre cele mai mari falii terestre – San Andreas (din California). De-a lungul centurii de foc au loc deplasări submarine care provoacă tsunami – valuri oceanice devastatoare care invadează coastele pacifice.
     Printre vulcanii din cercul de foc se înscriu! Âsama , cel mai activ dintre cei 57 vulcani japonezi aflaţi în activitate, Bromo, Tambora  şi Perbuatan , cei mai distrugători dintre cei peste 100 de vulcani activi din Arhipe­lagul Indonezian, Ktiucevski (Kl’ucevskaja Sopka) în peninsula  Kamceatka (Kamcatka), Katmai în Alaska, Taal în arhipelagul  Filipinelor.

     Dintre cutremurele catastrofale din centura de foc amintim pe cele din câmpia japoneză Kanto , din septembrie 1923, din insula filipineză Mindanao (aprilie 1955), cele din Peru din noiembrie 1946, ianuarie 1962, mai 1970 , din California: San Francisco, 18 aprilie 1906, magnitudine 8,3 grade, şi cele din octombrie 1974, aprilie 1988, octombrie 1989 (Loma Prieta), noiembrie 1996. în California (SUA) au avut loc, între 1812 şi 2005,17 cutremure cu magnitudinea de peste 7 grade, cel din 18 aprilie 1906 a avut 8,3 grade şi a distrus aproape în întregime oraşul San Francisco.
http://www.ideisicuriozitati.com

Stiati ca ... ? Michael Jackson, episodul 2

     Videoclipul piesei Scream (in duet cu sora lui Michael, Janet Jackson) este cel mai scump din toate timpurile? Videoclipul a fost lansat in 1995 si a costat 7 milioane de dolari. Si alte videoclipuri ale celebrului cantaret au avut costuri mari de productie: Bad (anul 1987) – 2.2 milioane dolari, Black or White (anul 1991) – 1.5 milioane dolari sau Remember the Time (1992) – 1.2 milioane de dolari.
     Videoclipul pisei Black or White a fost difuzat simultan in 27 de tari fiind vazut de peste 500.000 de telespectatori? Evenimentul a avut loc pe 14 noiembrie 1991 iar audienta avuta este cea mai mare inregistrata vreodata pentru un clip video.
     Timp de 17 ani, cele 8 distinctii castigate de artist la editia Premiilor Grammy din 1984 au reprezentat un record neatins de vreun alt cantaret? In 2001 insa, Carlos Santana a reusit sa egaleze recordul lui Michael.
     Succesul postului muzical MTV i se datoreaza, in mare parte, lui Michael Jackson? Astfel, daca de la lansarea sa in 1981 si pana in 1983 postul s-a axat pe muzica rock, incepand cu 1983 odata cu difuzarea regulata a clipului piesei Billie Jean a lui Michael Jackson, target-ul canalului s-a mutat pe muzica pop si r`n`b, ceea ce a dus la o crestere a audientei si popularitatii canalului. Videoclipul de la Bille Jean este creditat si pentru spargarea “barierei culorii” in programele MTV (care obisnuia sa difuzeze foarte putini artisti de culoare motivand ca muzica lor nu se incadreaza in profilul postului). In 2009, in week-end-ul care a urmat anuntului mortii cantaretului, MTV a difuzat exclusiv muzica acestuia si emisiuni despre viata lui Michael, litera M din logo devenind neagra (in loc de albastra) iar pe ecran fiind scris “M is for Michael”. Si pe site-ul oficial MTV cantaretul este omagiat: langa logo-ul postului este afisata o imagine stilizata cu Michael dansand iar fundalul este negru. http://stiati-ca.com

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin