joi, 22 mai 2014

Accident de avion cu Rafale.

Accident  de  avion  pe  o  pista  militara  unde  a  fost implicat  un  avion  militar  Rafale.
Drifturi  cu  Portavionul.

Felicitari Personalizate si Montaje Foto

Se  apropie  1  Iunie,  ziua  copiilor  si  puteti  face  o  bucurie  copiilor  dumneavoastra  comandand  felicitari  personalizate.



http://felicitaripersonalizate.blogspot.ro/

Felicitarile  vor  fi  personalizate  cu  personajele  de  desene  animate  preferate  ale  copiilor  dumneavoastra.


De  asemenea  realizez  montaje  foto  tematice  la cerere.

Montaj  foto:  "Campionul"  cu  Silviu,  un  viitor  fotbalist  de  succes.

Pamantul vazut din spatiu

 Pamantul  vazut  din  spatiul  cosmic.
usrsa:  NASA

Diferente de gandire intre barbati si femei ...

Super  tare,  diferente  de  gandire  intre  barbati  si  femei.

Look Up - telefoane inteligente si oameni tampiti

Am  preluat acest  articol pentru  ca mi  se  pare  relevant  pentru  ceea  ce  se  intampla in  zilele  noastre.
     Probabil vă gândiţi că aţi citit deja un milion de articole despre dezavantajele reţelelor de socializare – despre cum acestea ne fac să devenim tot mai izolaţi, mai egocentrici şi mai puţin sociabili. Acest videoclip abordează lucrurile dintr-un punct de vedere uşor diferit.
      Într-adevăr menţionează aceste dezavantaje, dar mai aduce în discuţie şi ocaziile pe care le ratăm atunci când stăm lipiţi de ecranul telefonului sau al altui aparat: priveliştile de care ne-am putea bucura fără să le fotografiem numaidecât pentru a le posta on-line, clipele vieţii de zi cu zi pe care le-am putea trăi fără să trebuiască să ne actualizăm pagina de Facebook, oamenii pe care i-am putea întâlni şi cunoaşte în mod personal fără să trebuiască să le verificăm mai întâi profilele on-line.
      Uitaţi-vă la acest videoclip ca să vă convingeţi singuri şi, de ce nu, să-l transmiteţi mai departe fiecărui adolescent şi tânăr pe care-l cunoaşteţi.
Din videoclip:

     Am 422 de prieteni şi tot mă simt singur. Vorbesc cu ei în fiecare zi, dar niciunul nu mă cunoaşte cu adevărat.

     Aceste reţele pe care le-am numit de socializare numai de socializare nu sunt pentru că după ce ne deschidem calculatoarele în realitate ne închidem uşile.

    Am ajuns sclavi tehnologiei pe care cică o stăpânim, într-o lume în care informaţiile ne sunt vândute de oameni bogaţi şi tot mai lacomi.

    Când sunteţi în public şi vă simţiţi singuri luaţi mâna de pe telefon. N-aveţi nevoie să vă holbaţi non-stop la o listă de contacte – mai bine vorbiţi unul cu altul şi învăţaţi să co-existaţi.

     Nu pot să sufăr liniştea dintr-un metrou supraaglomerat în care nimeni nu îndrăzneşte să-mi adreseze vreo vorbă de teamă de a nu părea nebun.

     Suntem o generaţie de idioţi, telefoane inteligente şi oameni tâmpiţi.

     Când eşti prea preocupat să priveşti un monitor nu mai vezi ocaziile pe care le ratezi. Aşa că ridică-ţi privirea de pe telefon şi închide paginile la care te tot uiţi  pentru că avem o viaţă finită şi un număr limitat de zile. Nu-ţi irosi viaţa prins pe internet pentru că la sfârşit nimic nu e mai rău decât să ai un regret.

     Petrecem ore întregi împreună fără să ne privim în ochi.

Oamenilor pe care-i iubeşti nu le da doar like. Deconectează-te de la reţea ca să poţi fi auzit şi recunoscut. Ieşi în lume şi lasă manualul de utilizare acasă.

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin