luni, 29 noiembrie 2010

Stiati ca ... ? Michael Jackson, episodul 4

     Aproximativ 150.000 de oameni au cautat vineri (26.06) pe internet expresia “michael jackson”, conform trafic.ro? Numarul real este insa semnificativ mai mare avand in vedere ca datele prezentate se refera doar la site-urile inscrise in sistemul de masurare a traficului trafic.ro in timp ce majoritatea (9 site-uri) primelor 10 rezultate returnate de Google.ro dupa cautarea respectiva nu sunt incluse in trafic.ro (ro.wikipedia.ro, en.wikipedia.com, youtube.com, michaeljackson.com, imdb.com, stirileprotv.ro, europafm.ro, mediafax.ro).
     Peste 190.000 de bilete la seria de concerte din Londra care trebuia sa inceapa pe 13 iulie 2009 au fost vandute in doar 2 ore dupa punerea in vanzare? Cei 1.5 milioane de fani care au incercat sa isi achizitioneze bilete la evenimentele organizate pe arena O2 din capitala britanica au produs blocarea a doua dintre site-urile care le comercializau (unul dintre ele fiind renumitul TicketMaster.com).
      S-a spus despre Michael Jackson ca sufera de asa-numitul sindrom Peter Pan? Aceasta este denumirea unei deficiente mentale neinregistrata oficial ca boala psihica de catre organismele medicale si care se refera la persoanele adulte imature social. Numele celebrei ferme din California, SUA care a fost locuinta oficiala a starului timp de 11 ani (din 1987 pana in 2008, cand a fost vanduta din cauza datoriilor), Neverland, este inspirat din cartea scrisa de scotianul J. M. Barrie, in care se povestesc aventurile “baiatului care nu vrea sa creasca”, Peter Pan.

Un alpinist

Un alpinist cazut in crapatura unui ghetar este
gasit de o trupa de la crucea rosie si salvamont.
Astia striga de sus:
-Crucea rosie si salvamontul sunt aici!
Iar alpinistul din prapastie:
-Nu donez nimic!....

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin