luni, 16 aprilie 2012

Cu avionul spre Luna.

Montaje  foto  spectaculoase,  care  ne  arata  ca  putem  merge  pe  Luna  si  cu  avionul.


Yellow Tank

Domnisoara  din  imagine  s-a  saturat  sa  mai  fie  ironizata  in  trafic,  asa  ca  si-a  cumparat  o  masina  mai  grea....,  un  tanc,  pe  care  bineinteles  la  vopsit  in  galben.

Acum  ,  nimeni  nu  mai  are  curaj  sa  o  sicaneze  in  trafic.

Achizitia  este  foarte  buna , pentru  drumurile  din  Romania.

Apocalipsa mayaşilor este de fapt o invazie a extratereştrilor

     Oracolele au prezis o apocalipsă care va avea loc în timpurile noastre, centrată în jurul datei de 21 decembrie 2012. În ziua cu pricina, în timpul solstiţiului de iarnă, va avea loc o conjunctură planetară neobişnuită. Pământul se va alinia cu Soarele, care se va afla în mijlocul ecuatorului galaxiei Căii Lactee, alcătuind ceea ce vechii maya numeau "Copacul sfânt"
     Unii cercetători au afirmat că mayaşii au anunţat că Pământul ar putea fi înghiţit de o gaură neagră ori că o explozie solară sau un asteroid ar putea aduce sfârşitul planetei noastre.
      Alţi experţi au spus că, de fapt, 21 decembrie 2012 reprezintă o mare sărbătoare de încheiere a unui întreg ciclu.

     Recent, însă, pe Internet a apărut un un documentar care vine cu o alta teorie, la fel de spectaculoasă. 2012 ar putea fi anul în care se întorc pe Terra civilizaţiile extraterestre care au construit templele mayaşe din Mexic, de la Puma Punku sau din Tikal.
     Experţii citaţi în documentarul realizat de Prometheus Entertainment pentru H2 Network afirmă că anul acesta ar putea aduce, astfel, un nou încept pentru planetă, pentru civilizaţia umană.

Sursa: http://www.realitatea.net/rasturnare-apocalipsa-mayasilor-este-de-fapt-o-invazie-a-extraterestrilor-video_929763.html

NASA anunţă descoperirea primului pământ extraterestru

     Cercetătorii din cadrul NASA au anunţat că este foarte posibil ca prima planetă care să prezinte condiţii asemănătoare cu cele de pe Terra, să fie descoperită în decursul următorilor doi ani.

          Astronomii au descoperit mai mult de 750 de planete din categoria numită de ei "alien planets", iar cercetătorii din cadrul NASA au reuşit să desopere prin intermediul Telescopului Spaţial Kepler alte circa 2.300 planete candidate la această categorie aparte, scrie descopera.ro.
     Categoria nu a inclus încă o exoplanetă cu caracteristicile Terrei şi care să orbiteze la o distanţă asemănătoare de un "Soare" propriu, să prezinte apă sub formă lichidă şi, eventual, forme de viaţă.
Dar situaţia se poate schimba, conform lui Shawn Domagal-Goldman, un cercetător din cadrul NASA, specializat în biologia exoplanetelor:
     "Cred că vom descoperi, prin intermediul telescopului Kepler, o "planetă Goldilocks" - planetă cu potenţial locuibil, unde presiunea atmosferică poate menţine apa în stare lichidă la suprafaţa sa -, în decursul următorilor doi ani.   Atunci vom putea arăta cu degetul o stea pe cerul nopţii şi vom putea spune că există cu adevărat o planetă care poate susţine viaţa", declară dr. Domagal-Goldman.
     NASA are în vedere lansarea unei noi misiuni spaţiale, denumită Finesse, care va folosi metoda spectroscopiei în tranzit. Finesse nu este altceva decât prescurtarea pentru "Fast Infrared Exoplanet Spectoscropy Survey Explorer", iar misiunea va avea ca obiectiv măsurarea emisiilor spectrale ale stelelor şi planetelor în două situaţii specifice - când planeta este în plan direct de observare şi când planeta respectivă este ascunsă în spatele unei stele.
     Misiunea va putea astfel să descopere compoziţia atmosferei planetelor studiate.
     "Am descoperit atât de multe lucruri neaşteptate despre planete, încât mă aştept mereu să fiu uluit. În momentul în care vom putea studia o planetă Goldilocks, mă aştept să descoperim ceva revoluţionar cu privire la modalităţile în care viaţa interacţionează cu mediul ambiant al planetei. Natura este cu mult mai diversă decât am anticipat", conchide dr. Domagal-Goldman.


Sursa: http://www.realitatea.net/nasa-anunta-descoperirea-primului-pamant-extraterestru_930530.html

Secretul celei mai bune beri din lume

     Cu siguranță fiecare băutor de bere are o marcă favorită. La fel de sigur, alegerea brandului respectiv este o chestiune subiectivă. Cu toate acestea, controversele iscate „la o bere” având ca obiect de studiu licoarea cu hamei cu cel mai bun gust sunt la ordinea zilei. Ei bine, toate acestea nu își mai au rostul pentru că un juriu format din 79 de degustători a stabilit deja numele „celei mai bune beri din lume”.
     Industria mondială a berii este dominată în prezent de câteva corporații. Anheuser-Busch InBev, SABMiller, Heineken și Carlsberg controlează, conform CNBC, mai bine de jumătate din piață. Numai că, în timp ce această jumătate din piață se află în scădere în ultimii ani, mica parte deținută de producătorii independenți se află în progres. Și nu doar vânzările acestor mici producători sunt în creștere, ci și numărul lor. Intuind succesul acestor afaceri mici dar extrem de promițătoare, Bill Buchanan, un american, a luat încă din anul 2.000 decizia de a fonda RateBeer, un site dedicat în prima fază iubitorilor de bere din întreaga lume. A urmat, în 2001, prima competiție „RateBeer Best” care avea drept scop alegerea „celei mai bune beri din lume”. În acest an, juriul RateBeer Best  a decis că  berea cea mai bună din lume nu este nici Heineken, nici Carlsberg și nici Tuborg sau Krombacher, ci Westvleteren 12, produsă la abația Saint Sixtus din Westvleteren, Belgia.
      Deși rezultatul concursului RateBeer poate părea fără relevanță trebuie luat în seamă faptul că juriul este format din nu mai puțin de 79 de degustători care au scris împreună peste 5.000 de recenzii despre tipuri și mărci de bere din întreaga lume. În concurs au intrat peste 140.000 de tipuri de bere puse pe piață de circa 12.000 de producători din întreaga lume. În clasamentul din 2012, Westvleteren 12, este urmată de „Rare Bourbon County Stout”, o bere produsă de Goose Island brewpub în Chicago, Illinois și de Närke Kaggen Stormaktsporter, produsă de Närke Kulturbryggeri din Örebro, Suedia.
Marketing de mănăstire
     Secretul din spatele renumelui dobândit de Westvleteren 12 constă în metoda de producere dar, mai ales, în cea de comercializare alese de cei peste 30 de călugări de la abația Saint Sixtus. Deși este asaltată de mii de solicitări venite fie de la pelerini sosiți la Westvleteren ca să bea mai mult decât să se roage, fie de la colecționari din întreaga lume, mănăstirea Saint Sixtus a decis să producă anual o cantitate extrem de redusă de bere. Pentru Westvleteren 12, bere comercializată începând din 1940, alături de Westvleteren 6, Westvleteren 8 și Westvleteren (blondă), este nevoie de programare, iar site-ul abației anunță chiar că „este obligatoriu să treacă 60 de zile până când, același automobil care a preluat o comandă, are voie să revină pentru una nouă”. De asemenea, „trebuie să treacă cel puțin 60 de zile până când se poate face o nouă comandă de la același număr de telefon”.
     Partea cea mai interesantă este menționată în josul paginii web a mănăstirii cu litere îngroșate:     „Westvleteren Trappist este vândută doar clienților individuali. Fiecare client se obligă să nu revândă berea unei terțe persoane”. Prețul faimoasei beri brune Trappist Westvleteren 12 este de 39 de euro iar vânzările se fac obligatoriu în lăzi de câte 24 de sticle. Pentru ladă și sticle este necesară depunerea unei garanții de 12 euro.

Sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/secretul-celei-mai-bune-beri-din-lume-164344.html

Iedul "bate" mielul: de ce este mai sănătoasă carnea de ied şi decât puiul şi vita

     Dacă nu vă place gustul mielului, medicii propun ca alternativă carnea de ied. E mai săracă în calorii decât puiul şi e excelentă dacă aveţi probleme cu colesterolul.
     De Paşte mielul este nelipsit de pe masa românilor, însă are o carne grea, care nu îl face o opţiune prea sănătoasă.
     O alternativă lăudată de medici este carnea de ied, care este bogată în proteine şi minerale şi este mai slabă.
     Mai mult, specialiştii spun că iedul ar fi mai sărac în colesterol şi decât puiul, fie el şi fără piele. Asta pentru că iedul nu asimilează grăsimea în muşchi, aşa cum se întâmplă în cazul vitei şi porcului, ci în exterior, ceea ce face ca acele părţi să fie uşor eliminate la tăiare.
     Mai slabă decât carnea de vită
     Carne de vită, considerată una dintre cele mai sănătoase alimente, conţine de două ori mai multe grăsimi decât cea de ied, iar porcul de trei ori mai multe. Pe de altă parte, puiul are aceeaşi cantitate de grăsimi însă are mai multe calorii şi grăsimi saturate.
     "Carnea de ied şi carnea de capră au mai puţină grasime datorită regimului de viaţă. Caprele nu sunt crescute în regim industrial, şi nu sunt supuse un regim intensiv de creştere. Ele cresc în natură, sunt hrănite natural, de aceea carnea lor este bogată în proteine", explică medicul nutriţionist Corina Zugravu.
     Trebuie pregătită la foc mic
     Un aspect important este şi faptul că nu are miros, cum se întâmplă la miel şi oaie. Carnea de ied este şi mai fragedă, dar doar dacă este pregătită cum trebuie.
     Cel mai indicat e să o coaceţi la cuptor, încet, la temperaturi scăzute, pentru a evita să se întărească. O bună alternativă este şi marinarea cărnii, care o va frăgezii şi îi va da aroma pe care o doriţi.
     Dacă aveţi posibilitatea să o afumaţi, carnea de ied preparată astfel este foarte gustoasă.
Asemenea mielului, iedul are şi el o carne greu de digerat. Drobul, friptura, sau ciorba vor fi la fel de bune şi dacă optaţi pentru carnea de ied.
Cu toate acestea, nutriţioniştii ne atrag atenţia că, de Paşte ficatul şi stomacul sunt puse greu la încercare.
     "De Paşte e un concert de alimente care se digeră greu, precum ouăle şi preparatele din carne. Ar trebui măcar să alăturăm o salată, care ne detoxifică tubul digestiv. E indicat ca în preparate să nu punem şi ceapă prăjită. Cartofii ar fi picătura care are face caloriile să expodeze", mai spune nutriţionistul Corina Zugravu .
     26 de lei costă în pieţe şi în magazine un kilogram de carne de ied, în timp ce carnea de miel se vinde cu 24 de lei
Sursa: www.evz.ro

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink???

     Omul care se ocupă de imaginea lui Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, a dezvăluit pentru "Cancan TV" că afaceristul american s-a căsătorit cu fosta doamnă Columbeanu.
     Angajatul a avut numai cuvinte de laudă pentru Monica Gabor şi a vorbit despre viaţa de cuplu a lui Mr. Pink şi a Monicăi. "Eu cred că domnul Pink şi Monica au fost făcuţi unul pentru altul. Eu mă consider extrem de norocos că stau în preajma lui şi am fost binecuvântat să pot să lucrez cu el. El este un personaj care iubeşte România, iar Monica este o femeie frumoasă şi extrem de inteligentă care reprezintă perfect această ţară", a spus J.B. Smith. 
     El a mai spus că nu a reuşit să ajungă la nunta celor doi pentru că a avut de lucru. "Nu am fost la eveniment pentru că trebuia să muncesc. M-a invitat, nu e vorba de asta, dar chiar nu am putut ajunge. O iubeşte mai mult ca pe orice pe lumea asta", a spus colaboratorul lui Mr. Pink.
În plus, cei de la "Cancan" au mai vorbit şi cu avocatul lui Mr. Pink. "O tratează pe Monica ca pe o prinţesă.      
     Nu am văzut pe nimeni care să se poarte cu prietena sau soţia lui aşa cum o face Mr. Pink cu Monica. El ar face orice pentru ea", a spus Rudy Dekermenjian.

Sursa: www.evz.ro

A câştigat 745.000 de euro în 14 ani fără să muncească

     Wolgang R., un neamţ de 65 de ani, a intrigat opinia publică din ţara sa după ce a recunoscut că a câştigat 745.000 de euro în ultimii 14 ani, fără a face ceva la serviciu.
     Bărbatul, care a trimis un e-mail colegilor săi în ziua în care a aflat că locul său de muncă urmează să fie desfiinţat, e inginer şi în ultimii 14 ani trebuia să supravegheze activitatea altor angajaţi, dar spune că nu a mai făcut nimic la serviciu din cauza proastei organizări a posturilor, în urma căreia a rămas fără îndatoriri.
     “Din 1998, am fost prezent la birou, dar nu eram cu adevărat aici. Nu am făcut nimic zilnic, aşa că m-am pregătit pentru pensie. Am câştigat 745.000 de euro în 14 ani fără să muncesc deloc. Le mulţumesc celor care m-au plătit degeaba, deşi eu le-am spus în 1998 că angajarea unui alt om pe postul pe care lucram eu nu este deloc necesară”, a scris el în mesajul trimis colegilor.

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/wolfgang-bani-degeaba-14-ani-389209.html

Cullen Hightower

"Daca razi de greselile pe care le faci s-ar putea sa iti lungesti viata. Daca razi de greselile altuia s-ar putea sa ti-o scurtezi"

Cullen Hightower

Mahatma Gandhi

"Traieste ca si cum ai muri maine.
Invata ca si cum ai trai vesnic"

Mahatma Gandhi

Felicitari Paste - Modelele 21 -30

Realizez felicitari personalizate pentru Paste.
Cum comand?
Trimiteti fotografiile copiilor, adresa completa si modelele de felicitare dorite la:
acheaua_constantin@yahoo.com
Eu o sa le editez, printez pe hartie foto si le expediez prin posta cu plata ramburs.
La pretul felicitarilor se va adauga si taxa de expediere prin posta care este de 7 lei.

Felicitare  Paste  format  13x18  =    5  lei

Calendar  Paste  format   20x30  =  12  lei
Taxa  de expediere prin  posta    =    7  lei

http://felicitaripaste.blogspot.com/2012/04/felicitari-paste-modelele-21-30.html

Felicitari Paste - Modelele 11 -20

Realizez felicitari personalizate pentru Paste.
Cum comand?
Trimiteti fotografiile copiilor, adresa completa si modelele de felicitare dorite la:
acheaua_constantin@yahoo.com
Eu o sa le editez, printez pe hartie foto si le expediez prin posta cu plata ramburs.
La pretul felicitarilor se va adauga si taxa de expediere prin posta care este de 7 lei.

Felicitare  Paste  format  13x18  =    5  lei

Calendar  Paste  format   20x30  =  12  lei
Taxa  de  expediere  prin  posta  =    7  lei
http://felicitaripaste.blogspot.com/2012/04/felicitari-paste-modelele-11-20.html

Felicitari Paste - Modelele 1 -10

Realizez felicitari personalizate pentru Paste.
Cum comand?
Trimiteti fotografiile copiilor, adresa completa si modelele de felicitare dorite la:
acheaua_constantin@yahoo.com
Eu o sa le editez, printez pe hartie foto si le expediez prin posta cu plata ramburs.
La pretul felicitarilor se va adauga si taxa de expediere prin posta care este de 7 lei.

Felicitare  Paste  format  13x18  =    5  lei

Calendar  Paste  format   20x30  =  12  lei
Taxa expediere prin posta           =    7  lei

http://felicitaripaste.blogspot.com/2012/04/felicitari-paste-modelele-1-10.html

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin