miercuri, 3 august 2011

Old cinema posters - Audrey Hepburn

Afisul  filmului  "Breakfast  at Tiffanys"  cu  Audrey Hepburn  in  rolul  principal.

Old cinema posters - Audrey Hepburn - Breakfast  at  Tiffanys

Instructie de camp.

Instructie de camp. Sergentul il intreaba pe soldatul Ionescu:
- Soldat, ce faci daca in fata ta vezi 500 de inamici?
- Ii impusc cu mitraliera, domnule sergent, zice Ionescu.
- Dar ce faci daca vezi in stanga 800 de inamici?
- Ii impusc cu mitraliera, domnule sergent.
- Dar ce faci daca vezi in dreapta 1.000 de inamici?
- Ii impusc cu mitraliera, domnule sergent.
- Dar de unde iei tu atatea cartuse, soldat?
- Din locul din care aduceti si dumneavoastra inamicii.

Lucrare la Romana

Perle la lucrare la romana ...
'El avea o masa lunga cu doua banci laterale, care erau acoperite cu blani groase, care erau facute din stejar, lucrate in stil taranesc.' ... 'De tavan atarna niste culmi.'

Horatio Nelson

"Toate  succesele  mele  in  viata  le  datorez  faptului  ca,  in  toate  lucrurile  ,  am  fost  intotdeauna  cu  un  sfert  de  ora  inainte."


Horatio Nelson

”Planul Marshall” al Bruxelles-ului: Reducerea cofinanțării proiectelor UE pentru România și alte 5 state

     Comisia Europeană (CE) a prezentat astăzi un plan care vizează reducerea cofinanțării pe care șase state membre, inclusiv România, trebuie să o asigure pentru proiectele cu finanțare europeană. 

     Propunerea Bruxelles-ului de a reduce cofinanțarea de la 15% la 5% pentru România, Grecia, Irlanda, Portugalia, Ungaria și Letonia ar facilita accesul mai rapid al acestor state la fondurile europene.


      Planul nu va implica majorarea finanţării care revine UE, ci doar va simplifica reglementările privind cofinanţarea în cazul celor șase state astfel încât acestea să nu mai fie nevoite să vină cu fonduri proprii atât de mari pentru a primi finanţări UE.

      „Aceste propuneri constituie un răspuns excepțional la circumstanțe excepționale. Accelerarea acestor fonduri, împreună cu programele de asistență financiară, demonstrează angajamentul Comisiei de a impulsiona prosperitatea și competitivitatea țărilor cel mai grav afectate în urma crizei financiare – contribuind în acest mod la un fel de „Plan Marshall” pentru redresarea economică. Această decizie va injecta fonduri esențiale în economiile naționale, reducând necesitatea de cofinanțare a proiectelor din bugetele naționale. Invit Parlamentul European și Consiliul să aprobe de urgență această decizie, pentru ca fondurile să ajungă pe teren până în cursul primei părți a anului următor”, a declarat președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso.

Măsura nu reprezintă o finanțare nouă sau suplimentară, ci permite plata anticipată a unor fonduri deja alocate în cadrul politicilor UE privind coeziunea, dezvoltarea rurală și pescuitul. Contribuția UE va crește până la o valoare maximă de 95%, dacă acest lucru va fi solicitat de unul dintre statele membre în cauză.
     Această măsură ar trebui să fie însoțită de stabilirea unei ordini a priorităților în favoarea proiectelor axate pe creștere și ocuparea forței de muncă, de exemplu privind formarea lucrătorilor, crearea unor clustere de întreprinderi sau investițiile în infrastructura de transport. În acest fel se poate mări nivelul executării și al absorbției fondurilor și se pot injecta bani suplimentari în economie mai rapid.
      Comisia va cere Consiliului și Parlamentului European să adopte propunerea, printr-o procedură legislativă accelerată, până la sfârșitul lui 2011, pentru a permite ca proiectele foarte importante să fie transpuse în realitate cât mai curând posibil.



http://directproprietar.ro

Elena Gheorghe va deveni mamica la sfarsitul anului! Va avea un baietel.

     Casatoria neasteptata dintre Elena Gheorghe si Cornel Ene a fost determinata de faptul ca solista este insarcinata deja in luna a cincea. Fiica de preot, vedeta s-a supus legilor crestin-ortodoxe si nu a conceput ca bebelusul sa vina pe lume fara ca ea si iubitul ei sa fie, oficial, o familie. Cei doi vor fi parintii unui baietel, care se va naste la sfarsitul anului.

      Elena Gheorghe a pastrat secretul ca este insarcinata chiar si fata de cei mai apropiati prieteni, care au intrat la banuieli vazand ca trupul ei ca tras prin inel s-a mai implinit putin in ultima vreme. Reporterii CANCAN au aflat ca solista este insarcinata in luna a cincea, acesta fiind si motivul pentru care ea si iubitul ei Cornel s-au grabit sa-si oficializeze relatia la starea civila. Crescuta in familie de preoti, solista a tinut mortis sa nu pacatuiasca in fata lui Dumnezeu, iar acum are sufletul impacat, caci baietelul ei se va naste intr-o familie binecuvantata prin logodna pe care au facut-o imediat dupa cununia civila. Se pare ca sarcina nu a fost programata, insa evenimentul i-a bucurat nespus pe viitorii parinti, dar mai ales pe Cornel, caruia ii plac la nebunie copiii si a declarat public de mai multe ori ca abia asteapta sa devina tatic. Elena si Cornel formeaza un cuplu de sapte ani si locuiesc impreuna de la inceputul relatiei. El a fost rapid acceptat de familia artistei, alaturi de care indragostitii au mers aproape in fiecare an in vacante in strainatate si in casa carora au petrecut toate sarbatorile traditionale.
     Elena si Cornel si-au unit destinele duminica, in fata ofiterului starii civile din comuna Clinceni, acolo unde locuiesc parintii ei. La ceremonie au participat cateva persoane apropiate, printre care si nasii Mihaela si Nicu Gheara. Imediat dupa incheierea ceremoniei, a urmat o logodna chiar la parohia din Clinceni, slujba fiind oficiata de un sobor de cinci preoti, printre care si tatal ei. Cununia religioasa va avea loc anul viitor, cel mai probabil in acelasi timp cu botezul.

Concert Cargo in Bibi Bistro

      Sambata, 6 august 2011, Bibi Bistro din Vama Veche, propune o seara de rock alaturi de la baietii de la Cargo.
      Biletele pentru concertul Cargo din Bibi Bistro , de pe 6 august, vor fi disponibile la locatie sau prin rezervare la adresa de mail a organizatorilor. 

urban.ro

Rihanna sexy la festivalul Kadooment din Barbados

      Rihanna a avut o aparitie sexy in Barbados, locul ei de suflet si de origine. Artista a fost prezenta la festivalul Kadooment unde pe langa faptul ca s-a simtit bine, a aratat si foarte bine. Vezi mai jos cateva poze cu o Rihanna extrem de sexy si provocatoare.
      Pe langa faptul ca a arata bine si s-a simtit bine, artista a facut fericit si unul dintre barbatii de langa ea cu care a dansat extrem de provocator.


Artista a fost in centrul atentiei la petrecerea din Barbados. Aceasta a fost imbracata intr-un costum sexy si s-a simtit bine, a fost cat se poate de provocatoare si sexy.


      Rihanna s-a simtit excelent alaturi de Melissa, cea mai buna prietena a ei, trimitand pupici spre fanii extaziati.


sursa:  urban.ro


Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin