joi, 4 septembrie 2014

Life of Crime Official Trailer #1 (2014) - Isla Fisher, Jennifer Aniston...

Life of Crime
O comedie neagra cu o distributie speciala: Jennifer Aniston, Tim Robbins si John Hawkes. Filmul este inspirat dupa un roman scris de Elmor Leonard si ne spune povestea unui dezvoltator imobiliar corupt din Detroit care aranjeaza cu doi infractori marunti sa-i rapeasca sotia, dar acestia ii dau peste cap planul cand se decid sa-l santajeze cu informatiile despre afacerile lui dubioase obtinute chiar de la cea pe care o rapesc.

Into the Storm TRAILER 1 (2014) - Richard Armitage Thriller HD

Into the Storm
Aveti chef de un film cu dezastre naturale? Atunci nu ratati furtuna secolului! O furtuna cu tornade se abate asupra unui orasel din statul Oklahoma, distrugand totul ce-i iese in cale, in doar cateva ore. Filmul ne spune povestea din perspectiva unor "vanatori de furtuni" care vor sa filmeze ceea ce numesc ei "furtuna secolului", dar care sunt luati prin surprindere de violenta tornadei. Le sunt alaturi liceenii din oras impreuna cu alti supravietuitori care documenteaza si ei furtuna si consecintele catastrofale ale acesteia cu ajutorul telefoanelor mobile si aparatelor de fotografiat.

The Captive Official Trailer #1 (2014) - Ryan Reynolds, Rosario Dawson T...

The Captive
Un thriller captivant, regizat de Atom Egoyan si prezentat anul asta in premiera la Cannes. Au trecut opt ani de la disparitia Cassandrei si au aparut noi indicii tulburatoare, care sugereaza ca este inca in viata. Politia (Rosario Dawson) si parintii fetei (Ryan Reynolds, Mirelle Enos) vor face tot posibilul pentru a descoperi misterul disparitiei ei.

If I Stay Official Trailer #1 (2014) - Chloë Grace Moretz, Mireille Enos...

If I stay
IF I STAY este o ecranizare a romanului cu acelasi nume scris de Gayle Forman, iar protagonista este Mia Hall (Chloe Moretz) o violoncelista talentata de doar 17 ani (adica varsta reala a actritei) care are tot ce-si doreste: o familie minunata si un iubit atent. Mia are insa de luat o decizie dificila: sa-si urmeze visul si sa urmeze o scoala de muzica din alt oras sau sa ramana alaturi de iubit. Acesta problema devine insa cu totul neimportanta in momentul in care viata ei se transforma intr-un cosmar atunci cand isi pierde parintii si fratele mai mic intr-un teribil accident rutier. Mia nu-si poate aminti momentul impactului si se afla intr-o stare ciudata, intre viata si moarte, timp in care isi rememoreaza imagini din scurta ei viata. Alege viata?

The Giver TRAILER 2 (2014) - Brenton Thwaites, Katie Holmes Movie HD

The Giver
SFul pentru adolescenti The Giver are cateva motive serioase pentru care merita urmarit: e bazat pe un best-seller scris de Lois Lowry in 1993, castigator al Medaliei Newbery in 1994 si are in distributie actori precum Jeff Bridges, Meryl Streep, Alexander Skarsgård, Katie Holmes si Brenton Thwaites. Jonas (Brenton Thwaites) traieste intr-o societate distopica, intr-o lume aparent ideala, dar fara culoare, in care toata lumea pare fericita si multumita. Odata ce i se incredinteaza sarcina de a deveni Primitorul memoriei trecutului Comunitatii, acesta incepe sa-si petreaca timpul alaturi de The Giver (Jeff Bridges). Jonas incepe incetul cu incetul sa afle adevarurile intunecate si mortale din trecutul lumii in care traieste.

The Maze Runner | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Multasteptatul THE MAZE RUNNER este o adaptare a unei trilogii pentru adolescenti scrisa de James Dashner. In SFul The Maze Runner, actiunea se invarte in jurul tanarului Thomas care se trezeste intr-o dimineata intr-un lift ruginit, fara sa aiba nici cea mai mica idee unde este sau ce cauta acolo. In cautarea unei iesiri da peste un grup de tineri, care se afla in aceeasi situatie ca si el, iar impreuna incerca sa rezolve misterul labirintului in care se afla si sa iasa la lumina. Ei se afla intr-o zona numita The Glade, iar singura sansa de a scapa este sa se catare pe zidurile unui labirint sau se strecoare printre peretii mereu in miscare ai acestuia si sa infrunte niste creaturi periculoase numite Grievers.

Inna - Low

Versuri INNA - Low (lyrics)  urban.ro

You got me feelin’ so alive
We better slow down
It’s like a mono roller coaster ride
And I’m screaming so loud

I got you so hungry for my love
From the walls right onto the floor
And anymore
Let me hear you ROAR
I’ll take you to the heaven
Right before

We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low

Loving how you touch me
You’re really in my mind
Close my eyes and make me see
I feel you inside

I got you so hungry for my love
From the walls right onto the floor
And anymore
Let me hear you ROAR
I’ll take you to the heaven
Right before

We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low

I got you so hungry for my love
From the walls right onto the floor
And anymore
Let me hear you ROAR
I’ll take you to the heaven
Right before

We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low
We turn the lights
Low, Low, Low, Low, Low


INNA - Low (by Play&Win)

INNA lanseaza LOW a doua de pe EP-ul “Summer Days” produsa si compusa de oamenii care i-au adus succesul - Play & Win!  urban.ro

ATAC CIBERNETIC

Zeci de mii de calculatoare preponderent din Asia și Europa de Est au căzut victime unui atac cibernetic care îndeamnă patrioții ruși să răzbune Rusia, ținta unor sancțiuni economice impuse de statele occidentale în urma crizei ucrainene, potrivit datelor analizate de laboratoarele Bitdefender.
Utilizatorii care accesează link-urile primite pe email de la grupul de pretinși hackeri ruși sunt păcăliți că participă la un așa-zis atac cibernetic împotriva site-urilor aparținând agențiilor și instituțiilor guvernamentale implicate în campania împotriva Rusiei.
România este pe locul nouă în topul țărilor infectate, cu mai bine de o mie de infecții cu virusul de tip Troian numit Kelihos, care instalează în computerul-victimă un set de fișiere .dll și .sys legitime, pentru a intercepta traficul. Troianul comunică cu centrul de control și comandă printr-o conexiune de tip HTTP pentru a primi instrucțiuni. Mai mult, calculatoarele compromise devin la rândul lor surse de atac, fără știrea lor și infectează la rândul lor alte calculatoare.
Mesajul în limba rusă primit în emailurile infectate este următorul: "Noi, un grup de hackeri din Federația Rusă, suntem îngrijorați de sancțiunile pe care țările din Vest le-au impus țării noastre. Accesați aplicația noastră care va ataca, în secret, agențiile guvernamentale din țările care au adoptat aceste sancțiuni".

sursa:  directpropietar.ro

 

Cirque du Soleil la Budapesta

Anunt  pentru  fanii  infocati  ai  companiei  Cirque  du  Soleil.
Cirque  du  Soleil  va  prezinta  spectacolul  Quidam  la  Budapesta  in  zilele  de:
12 - 15 Februarie  2015

Bilete  gasiti  daca va  faceti  cont  pe  Cirque Club


sursa:  Cirque Club

Dya - Perfect Play

     "Perfect play este un single in care am pus mult suflet si in care cred ca o sa se regaseasca multe persoane. Iubirea este un joc al sentimentelor si al pasiunii, iar daca nu respecti regulile jocului, totul poate lua o intorsatura periculoasa. E o piesa care imbina multe stari, de la nostalgie la bucurie, de la regrete la puterea de a merge mai departe. Play it!", declara Dya.

vezi  aici  clipul  pe youtube:

 https://www.youtube.com/watch?v=f3bu8SwtKRU

     Piesa "Perfect play" este compusa alaturi de Costi Ionita, el fiind cel care a descoperit-o pe Dya si care s-a ocupat de productia single-urilor lansate pana acum de catre tanara artista.
De la lansarea primului single si pana in prezent, s-au produs multe schimbari in viata artistei. Pe langa terminarea liceului, Dya a inceput cursurile unei facultati de jurnalism si s-a mutat in Bucuresti si continua sa lucreze in studio piese noi, in care va aborda genuri muzicale diferite, dar compatibile cu timbrul sau cald.


 sursa:  urban.ro

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin