duminică, 4 mai 2014

Apus de soare

Apus  de soare,  inainte  de furtuna.

Rafale

Avionul  militar  de  productie  franceza  Rafale,  complet  echipat.

UFO in US Air Force

Se pare ca armata  americana  a  construit  experimental  aeronave  de  forma  OZN.



Un  alt  proiect  a  dus  la  realizarea  unui  avion  cu  aripa  in  forma  de  disc,  care  a  zburat.
Misteriosul  avion OZN  in  zbor.

 

EUROVISION 2014

EUROVISION 2014 

O româncă în juriul de la FINALA EUROVISION 2014

      Nicoleta Matei (Nico) face parte din juriul internaţional de specialitate al Eurovision 2014, unde va reprezenta România alături de Mădălin Voicu, Mirela Fugaru, Călin Geambaşu şi Mihai Stoica, informează site-ul oficial al evenimentului.

      Nico a reprezentat România la Eurovision alături de Vlad Miriţă, în 2008. Mădălin Voicu va fi preşedintele juriului român, potrivit eurovision.tv.

     Pentru prima dată în istoria Eurovision, numele membrilor juriului internaţional au fost dezvăluite înainte de spectacolele live. Fiecare juriu din ţările respective este format din cinci membri, iar notele acordate de aceştia vor fi publicate după Marea Finală din 10 mai.
În premieră, în anul în care Eurovision se desfăşoară la Copenhaga, European Broadcasting Union (EBU) şi Eurovision Song Contest Reference Group au decis să prezinte juriul de experţi în avans, pentru o mai bună transparenţă.

     Fiecare membru al juriului a semnat o declaraţie potrivit căreia se obligă să voteze în mod individual. Criteriile după care juriul de profesionişti votează sunt: capacitatea vocală a concurenţilor, calitatea spectacolului de pe scenă, impresia generală a spectacolului. Vârsta medie a juraţilor este de 40 de ani. Juriul internaţional este compus din 79 de femei şi 106 bărbaţi.
      Telespectatorii din cele 37 de ţări participante sunt invitaţi să voteze cântecele preferate (fără posibilitatea de a vota propria ţară), prin televoting - prin telefon, sms, sau aplicaţia specială Eurovision. Procesul este monitorizat şi validat de experţi. Votul telespectatorilor şi votul juriului de specialitate au valoare egală în clasificarea pieselor. Maximul de puncte acordate este 12. Piesa de pe locul 2 primeşte 10 puncte, cea de pe locul al treilea 8 puncte, iar restul clasamentului este completat de piese care primesc de la 7 puncte la 1 punct.

     România este reprezentată, anul acesta de Paula Seling şi Ovi, cu piesa 'Miracle'. Cei doi vor intra în concurs în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai, cu numărul 15. Cele două semifinale Eurovision, de pe 6 şi 8 mai şi Marea Finală de pe 10 mai vor fi transmise în direct de TVR1, începând cu ora 22,00. TVR1 este singura televiziune din România care transmite concursul.

sursa: romaniatv.net



Iarna si geamul

Iarna grea, zapada mare, o poteca ingusta prin zapada. O doamna se indreapta catre casa. Din sensul opus vede indreptindu-se catre ea o namila cu bratele intinse, clatinindu-se. Speriata, isi aduna puterile si cind tipul vine aproape se repede la el si ii da un sut zdravam intre picioare. Se aude zgomot de sticla sparta, zboara cioburi in toate partile, iar individul striga, exasperat:
- Obsedatelor! E al treilea geam pe care mi-l spargeti!


Indienii si Meteo

Indienii unei rezervatii indepartate l-au intrebat pe noul lor sef daca iarna urmatoare va fi rece sau blanda. Deoarece fusese educat intr-o scoala moderna, nu cunostea semnele ancestrale si trucurile indiene asa ca a privit cerul, dar n-a stiut ce sa zica. Dar ca sa nu para ignorant le-a raspuns ca va fi o iarna rece asa ca sa se apuce de adunat lemne. Ca sa fie si mai sigur a sunat la Institutul National de Meteorologie.
- Iarna care vine va fi frig?
- Da, se pare ca va fi destul de frig -raspunse meteorologul de serviciu.
Asa ca s-a dus la trib si le-a zis sa adune mai multe lemne.
Peste o saptamana suna din nou:
- Dar va fi foarte frig la iarna?
- Da, va fi o iarna foarte rece! -primi raspunsul.
Preocupat de soarta tribului, le-a ordonat sa adune si mai multe lemne pentru ca iarna va fi cruda de-adevaratelea.
Peste alte doua saptamani suna iar:
- Sunteti foarte siguri ca iarna care vine va fi foarte rece?
- Absolut, fara indoiala va fi o iarna dintre cele mai friguroase!
- Dar de ce sunteti asa de siguri?
- Fiindca indienii din rezervatie strang lemne ca nebunii!


Zapada in Caraibe

O femeie pleaca, fara sotul ei, in vacanta in Caraibe. Abia ce ajunge si face cunostinta cu un negru aratos. Dupa o noapte de amor inflacarat ea il intreaba:
- Cum te cheama?
- Nu pot sa-ti spun, ii raspunde el. In fiecare seara ei se intalnesc, fac dragoste, ea il intreaba acelasi lucru iar el ii raspunde la fel.

Intr-o seara ea ii spune: 
- Este ultima mea seara aici, maine plec acasa. O sa-mi spui totusi cum te cheama?
- Nu pot sa-ti spun, ca o sa razi de mine, zice negrul.
- Hai zi, ca nu rad, nu am de ce!
- Binee... Pe mine ma cheama Zapada.

Tipa incepe sa rada mai sa se sparga, la care negrul furios: 
- Eram sigur ca o sa razi de mine, mai bine nu-ti ziceam...!
- Nuuu, ma gandeam ca sotul meu nu o sa creada cand o sa-i spun ca am avut 30 cm de zapada in fiecare zi in Caraibe!


Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin