vineri, 18 ianuarie 2013

Rihanna

     Rihanna a anuntat oficial care vor fi urmatoarele single-uri lansate. Stay va fi a doua piesa promovata in intreaga lume si nu e deloc surprinzator pentru in cadrul ultimelor aparitii live a cantat-o, in timp ce pentru radiourile urbane din America a ales Pour It Up.

      Primul single de pe albumul Unapologetic, Diamonds, a fost un hit instant si o lansare complet diferita fata de ceea ce ne-am fi asteptat de la Rihanna, ea optand pentru o piesa compet opusa ca stil fata de trackurile dance lansate pana la acel moment.

urban.ro

Nikon D 700

Autoportret.

Amuzante

In  caz  de urgenta,  fugiti  cat  de  repede  puteti!

Central Park

Central Park - New York

Night Rider

Suzuki - Night Rider



Bancul Zilei


     O blonda supravietuieste unui accident cumplit, petrecut pe Autostrada Soarelui. Iese cu chiu cu vai din gramada de fiare contorsionate si declara organului:

     -Mergeam linistita cand, deodata, in fata mea apare un brad. Cotesc stanga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce credeti ?..inca un brad. Din cauza manevrelor bruste, m-am dat peste cap de vreo 15 ori.

     -Stimata doamna, suntem pe autostrada si nu este nici un copac pe o distanta de citeva zeci de km. Ceea ce ati vazut dumneavoastra e odorizantul.....

Strike Force

La  razboi  inainte.

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin