marți, 17 ianuarie 2012

Balcic

      Balcic (în bulgară Балчик) este un oraș la țărmul Mării Negre, în nord-estul Bulgarieiregiunea Dobrici, la o distanță de 42 km deVarna. În prezent este una dintre atracțiile turistice ale Bulgariei la Marea Neagră. În perioada 1913 - 1940 a aparținut de Regatul României împreună cu restul Dobrogei de Sud, în urma celui de al doilea război balcanic (iunie - august 1913). În 1940,Cadrilaterul, inclusiv Balcicul, a fost redobândit de Bulgaria.

      Aici se află Castelul din Balcic, reședința de vară preferată a Reginei Maria, înconjurat de o la fel de celebră grădină botanică unicat în Europa centrală și de est, în special datorită colecției de cactuși.
Datorită versanților de calcar din perimetrul său, localitatea a fost supranumită Orașul Alb. Întreaga zonă a fost numită Coasta de Argint din aceleași motive.





Mylene Farmer - XTENDED TOUR 2012

Am  placerea  sa  va  anunt  ca  Mylene Farmer  o  sa  realizeze  o  serie  noua  de  concerte  sub  denumirea de  XTENDED TOUR 2012.
Acest  turneu  va  promova  noul  album  Best of 2001-2011,  in  special  noile  extrase  single  de  pe  album: Du Temps si Be Me.


Franklin Jones

"Nimic  nu  schimba  parerea  ta  despre  un  prieten  mai  mult  ca  succesul ,  al  tau  sau  al  lui"


Franklin Jones

Valul Perfect

Valul  perfect pentru  un surfer.


Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin