joi, 14 mai 2015

Lacurile Plitvice

 Lacurile Plitvice  din  Croatia  care  sunt  legate  intre  ele  prin  cascade  al  raului  Plitvice

ingerul tau pazitor in functie de zodie

Uite care ingerul tau pazitor, in functie de semnul sub care te-ai nascut.

     Berbec – Malahidael – Ingerul curajului. Malahidael vegheaza asupra Berbecilor si ii face sa fie cei mai curajosi nativi, fara sa cântareasca prea mult atunci când se confrunta cu situatii-limita. Pe lânga acest dar divin, Berbecii primesc de la Malahidael si simtul creativitatii, odata cu puterea de a trece peste excesele de violenta ce-i curpinde periodic pe cei nascuti sub acest semn.

     Taur – Asmodael – Ingerul rabdarii. Ingerul pazitor al acestor nativi le transmite darul rabdarii, fara de care Taurii ar fi pierduti. Rabdarea dobândita de la Asmodael ii face pe cei nascuti sub acest semn sa fie extrem de atenti la tot ce se petrece in jurul lor si sunt astfel octrotiti de tentatia banilor, dar si de ideile care nu le dau pace Taurilor.

     Gemeni – Ambriel – Ingerul gândurilor pure. Mare noroc au acesti nativi de ingerul lor pazitor, care are grija ca acestia sa nu cada prada gândurilor rele. Doar prin darul gândurilor pure Gemenii pot ramâne oameni pozitivi, cu zâmbetul pe buze, gata oricând sa-si ajute semenii. Comunicarea este cea mai buna unealta pe care acesti nativi o primesc de la Ambriel, motiv pentru care sunt adevarati oratori, capabili oricând sa reduca la tacere pe cei din jur cu argumentele lor.

     Rac – Muriel – Ingerul grijii pentru ceilalti. Racii sunt cei mai loiali nativi si mereu ii ingrijesc pe cei din jur, asta datorita lui Muriel, care le transmite grija neconditionata fata de semeni. Tot ce vor acesti nativi este sa stie ca cei dragi au tot ce le trebuie. Nu de putine ori Racii se pun pe locul secund, pe primul loc fiind mai mereu familia sau prietenii apropiati. De la ingerul lor pazitor acestia au mai primit capacitatea de a intelege cum sa evite cele mai grele lucruri, carora altora le dau mari batai de cap.

     Leu – Verchiel – Ingerul puterii controlate. Nu degeaba sunt considerati regii zodiacului, caci acesti nativi au primit de la ingerul lor pazitor capacitatea de a-si controla puterile. Verchiel le arata Leilor cum sa-ti tempereze iesirile necontrolate si ii motiveaza sa nu abuzeze de puterea lor, pentru a nu genera haos in jurul lor. Daca nu era ingerasul lor, acesti nativi nu stiau cum sa fie sufletisti si mereu dispusi sa sara in ajutorul celor de lânga ei.

     Fecioara – Hamaliel – Ingerul virtutii. Fara ajutorul ingerului lor, acesti nativi s-ar transforma in firi prea critice, mai ales fata de cei din colectivul din care fac parte. Prin darul virtutii, Fecioarele au sanse mari de afirmare in domenii ce tin de cercetare, asta pentru ca reusesc sa se concentreze asupra vietii profesionale ca niciun alt nativ.

     Balanta – Uriel – Ingerul dorintelor constructive. Dupa cum spune si semnul sub care se afla, Balantele au nevoie de echilibru in viata lor, iar Uriel este acolo pentru ca ele sa gaseasca acea pace interioara de care au atâta nevoie pentru a supravietui. Acesta le face pe Balante sa aduca pacea in orice loc ar merge, in timp ce ele ating aceasta stare de calm.

     Scorpion – Barbiel – Ingerul transformarii. Pentru ca sunt firi impulsive si uneori chiar violente, persoanele nascute sub acest semn aveau nevoie de un inger pazitor care sa le transforme aceste iesiri in compasiune pentru cei din jur, purificându-le totodata gândurile de cele rele. Tot Barbiel este cel care le tine pornirile sexuale in frâu, dorinte care nu de putine ori au tendinta de a rabufni.

     Sagetator – Adnachiel – Ingerul puterii si al iubirii. Ambitiosi de fel, Sagetatorii sunt ajutati de ingerul lor pazitor pentru a-si tranforma aceasta trasatura in iubire spirituala. Tot Adnachiel este cel care ii face pe Sagetatori sa iubeasca locuinta si pe cei din interiorul ei, facându-i mai apropiati fata de familie si fata de lucrurile cu adevarat importante in viata.

     Capricorn – Haniel – Ingerul revelarii divinitatii. Obsesia Capricornilor pentru control nu ar putea fi stavilita nici cu o armata de ingeri. Doar Haniel le mai poate deschide ochii si mintea, reusind atfel sa-i faca pe acesti nativi sa atinga latura spirituala a vietii, invatându-i ce inseamna cu adevarat divinitatea. Fara el, Capricornii ar face din dorinta de a controla totul o menire a vietii.

     Varsator – Gabriel – Ingerul adevarului. Niciun alt nativ nu lupta pentru adevar si dreptate mai mult ca un Varsator. Tocmai din acest motiv acesti nativi nu suporta minciuna si inselatoria in viata lor. Dorinta de a afla mereu adevarul le este insuflata de ingerul pazitor Gabriel, care ii ajuta pe Varsatori sa raspândeaca adevarul peste tot unde merg, ajutând la construirea unei lumi mai bune, fara coruptie.

     Pesti – Barakiel – Ingerul credintei. Capacitatea de a face diferenta dintre credinta si cunoastere este o trasatura a Pestilor impusa de ingerul lor pazitor. Barakiel isi ajuta nativii sa-si cunoasca tot mai bine sufletul, facându-i pe acestia sa afle lucruri noi despre ei, pe care altii nu ar avea cum sa le descopere.

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin