joi, 1 martie 2012

5 bombardiere ruseşti care au zburat peste Marea Neagră au alarmat Bulgaria şi Turcia

     Cinci bombardiere strategice ruseşti au zburat peste Marea Neagră,  ridicând nivelul de alertă în Bulgaria şi Turcia, potrivit agenţiei Novinite.
     Cele cinci bombardiere Tu-22 au fost detectate în apropierea coastei bulgare, la limita spaţiului aerian bulgar, scrie cotidianul Standart.
     Informaţiile au fost confirmate de Ministerul bulgar al Apărării. Oficialii militari de la Sofia au precizat că avioanele ruseşti nu au intrat în spaţiul aerian bulgar, dar au ajuns la 40 de km de coastă.
     Îngrijorarea a fost însă mai mare la Ankara. Potrivit Novinite, zborul bombardierelor ruseşti a alarmat Forţele Aeriene ale Turciei. Informaţii neoficiale spun că turcii ar fi trimis două avioane F-16 pentru a escorta bombardierele Rusiei.

Sharon Stone

Sharon Stone  a  devenit  celebra  dupa  ce  a  jucat  in  filmul  controversat "Basic Instinct"  alaturi  de  Michael Douglas.


Scena care a facut-o celebra  pe Sharon Stone  din filmul  Basic Instinct.



Prinţul Charles divorţează de Camilla?

     Şoc în Marea Britanie! Prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles vor să se despartă, după 7 ani de căsnicie. Potrivit cotidianului Daily Star, cei doi petrec tot mai puţin timp împreună, ba chiar locuiesc separat, de ceva vreme.
     Camilla Parker, cea care i-a fost soţie timp de 7 ani prinţului Charles, dar şi alţi 34 de ani, amantă, pe vremea când acesta era căsătorit cu prinţesa Diana, s-a săturat de căsnicia pe care o are. Cel puţin asta susţin ziariştii englezi de la cotidianul Daily Star, care au notat despre cuplul Charles-Camilla că se află în pragul divorţului.
     Camilla, actuală ducesă de Cornwall, nu mai suportă statutul oficial pe care îl are, dorindu-şi să se retragă alături de familie şi de nepoţi în casa din Cotswold, acolo unde stau aceştia, lucru neagreat de prinţul Charles.      
     “Se ceartă din ce în ce mai des, iar ea petrece tot mai puţin timp lângă Charles. Spune că nu mai vrea să stea cu el, că vrea să fie liberă”, a declarat o sursă.
      Dacă zvonurile privind divorţul celor doi se vor adeveri, atunci Charles, 63 de ani, şi Camilla, 64 de ani, vor avea de împărţit o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

Whitney Houston era ÎNSĂRCINATĂ în momentul morţii sale?

     Cazul morţii cântăreţei Whitney Houston este departe de a fi lămurit, iar presa internaţională nu încetează să speculeze pe marginea şocantei dispariţii.
     Revista Globe a publicat în cel mai recent număr apărut o variantă şocantă: Whitney Houston ar fi fost gravidă, în momentul morţii sale. De asemenea, jurnaliştii de la Globe susţin varianta unei crime a cărei victime ar fi fost interpreta.
     Sub titlul "Whitney Houston - Secretele Autopsiei", revista Globe publică şi o fotografie cu Whitney, în care pare că artista ar avea o burtică de femeie însărcinată, însă bineînţeles că nimeni nu poate confirma veridicitatea imaginii.
"Autopsia lui Whitney Houston va scoate la iveală secrete explozive. Mai multe persoane din anturajul cântăreţei spun că ea era însărcinată, iar autopsia va arăta şi dovezi că ea a fost omorâtă", se arată în revista Globe, citată de site-ul TheDailyFix.

Remember Brigitte Bardot

Brigitte Bardot Mireasa




Una din putinele  fotografii  din debutul carierei.


Imaginea clasica si  cunoscuta cinefililor  din Le Mepris


Imagine rara cu Brigitte Bardot  si Kirk Douglas





Cu Michel Picoli in Le Mepris

Robert Browning

"Succesul  unui  singur  minut  ne  rasplateste  pentru  esecuri de ani de zile"

Robert Browning

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin