miercuri, 17 septembrie 2014

Woow Cars

Super Masini

Secretele Parului Uman

Secretele Parului Uman

     Aceste informații despre păr au fost ascunse publicului de la razboiul din Vietnam incoace. Cultura noastră îi conduce pe oameni să creadă că stilul parului este o chestiune de preferință personală , că modul de a-si purta parul este o chestiune de moda si / sau de comoditate , și că modul în care oamenii isi poarta parul, este pur și simplu o problemă cosmetica . În timpul războiului din Vietnam cu toate acestea , aparuse o imagine complet diferită , un aspect care a fost atent acoperit și ascuns de ochii publicului .

     La începutul anilor nouăzeci , Sally (numele a fost schimbat pentru a proteja intimitatea) a fost căsătorită cu un psiholog autorizat care a lucrat la spitalul VA Medical . El a lucrat cu veteranii de lupta cu PTSD (tulburare de stres post traumatic) . Cei mai multi dintre ei au servit în Vietnam .
Sally a spus , ” Imi amintesc foarte clar o seară, când soțul meu a venit înapoi la apartamentul nostru pe Doctor’s Circle, tinand un dosar oficial gros în mâinile sale . Acesta cuprindea sute de pagini ale unor studii comandate de guvern . El a fost în stare de șoc dupa ce a studiat conținutul acestuia. Ceea ce a citit în aceste documente i-a schimbat complet viața. Din acel moment, conservatorul meu soț si-a crescut părul și barba și nu le-a mai taiat vreodata. Mai mult , VA Medical Center i-a permis sa faca asta și alti oameni foarte conservatori din personalul acestuia i-au urmat exemplul.”
Se pare că în timpul Razboiul din Vietnam forțele speciale ale Ministerului de Război au trimis experți sub acoperire pentru a recruta indieni din triburi rezervate din America în căutarea pentru cercetași talentați , bărbați duri, tineri instruiți pentru a se misca pe furiș prin teren accidentat . Ei au fost mai ales in cautare de bărbați cu abilități deosebite , aproape supranaturale , de urmărire . Înainte de a fi abordati , acești oameni atenti selectati au fost documentati extensiv în calitate de experți în urmărire și supraviețuire .
Cu ademenirile obisnuite , frazele netede și testate, utilizate pentru a inscrie noi recruți , unii dintre acesti trackeri indieni au fost apoi înrolati . Odată înscrisi , un lucru uimitor s-a intamplat . Indiferent de talentele și abilitățile pe care le-au posedat inainte pe rezervatii, acestea păreau să dispară misterios , fiecare recrut nu a reușit să-si efectueze calitatile, cum erau de așteptat în acest domeniu .
Cauzalități grave și eșecurile de performanță au condus guvernul , in urma contractului, testarea scumpa a acestor recruți si iata ce s-a descoperit .
     Când au fost întrebat despre eșecul lor de a efectua cum era de așteptat , recruții mai vechi au răspuns în mod constant că, atunci când li s-au aplicat tunsorile militare necesare , ei nu mai puteau “simti” dușmanul , nu au mai putut accesa un ” al saselea simt ” , ” intuiția ” lor nu mai era sigură , nu au putut ” citi ” semnele subtile , precum și accesul la informații extrasenzoriale subtile .
Atfel, Institutul de Testare a recrutat in continuare trackeri indieni , au decis sa le păstreze părul lung , și i-au testat în mai multe domenii . Apoi au pus cate doi oameni împreună , care au primit același scor, la toate testele . Unuia dintre ei le-au păstrat părul lung și celuilalt i-au aplicat o tunsoare militara . Apoi, cei doi bărbați au reluat testele .
     De fiecare dată omul cu părul lung atingea scoruri ridicate. Cu timpul , omul cu părul scurt, nu a reușit la testele în care a marcat anterior scoruri ridicate .
     Iata un test tipic :
Recrutul doarme în pădure . Un ” dușman ” armat se apropie de omul adormit . Bărbatul cu părul lung este trezit din somnul lui de către un puternic sentiment de pericol și scapă mult timp înainte de apropierea inamicului , cu mult înainte ca orice sunete ale apropierii inamicului sa fie sonor e.
Într-o altă versiune a acestui test, omul cu părul lung simte o abordare și într-un fel intuiește că inamicul va efectua un atac fizic . El isi urmeaza ” al șaselea simț “, și rămâne nemiscat , pretinzând ca doarme , dar apucă rapid atacatorul și il ” ucide “, in timp ce atacatorul se apleca spre el cu intentia de a -l sugruma .
Același om , după ce a trecut aceste și alte teste , a primit o tunsoare militara și nu a trecut în mod constant aceste teste și multe alte teste pe care el le trecuse înainte .
Deci, documentul a recomandat ca toti trackerii indieni să fie scutiti de la tunsori militare . De fapt , este necesar ca trackerii sa isi păstreze părul lor lung . “

     Abilitățile de supraviețuire ale oamenilor și animalelor, uneori par a fi aproape supranaturale . Știința în mod constant, a venit mereu cu mai multe descoperiri despre abilitățile de supravieturire uimitoare la om și animal . Fiecare parte a corpului depune extrem de multa munca sensibila pentru supraviețuirea și bunăstarea a corpului ca un organism intreg. Exista un motiv pentru fiecare parte existenta in sine .
Parul este o extensie a sistemului nervos , ea poate fi văzută corect ca nervi exteriorizati , un tip de ” antene ” foarte evoluate sau ” antene ” care transmit mari cantități de informații importante la trunchiul cerebral , sistemul limbic și neocortex .
     Inclusiv părul facial la barbati , oferă o autostrada de informații care ajunge la creier , parul emite , de asemenea energia electromagnetică emisă de către creier în mediul exterior . Acest lucru a fost văzut în fotografia Kirliana atunci când o persoană este fotografiata cu parul lung si apoi refotografiata după ce părul i-a fost tăiat .
Când părul este tăiat , primirea și trimiterea de transmisii la și dinspre mediu sunt mult limitate . Acest lucru duce la amorteala.
     Tăierea părului este un factor care contribuie la necunoașterea/neperceperea stresului de mediu în ecosistemele locale . Este , de asemenea, un factor care contribuie la insensibilitate în relațiile de toate tipurile . Aceasta contribuie la frustrare sexuală .

Concluzie :
     În căutarea de soluții pentru evitarea primejdiei în lumea noastră , poate ar fi timpul pentru noi, să luam în considerare faptul că multe dintre ipotezele noastre cele mai de bază despre realitate sunt în eronate. Este posibil ca o parte importantă a soluției se se uite la noi în fiecare dimineață când ne vedem în oglindă.
Povestea lui Samson și Dalila din Biblie contine un adevăr codificat carea ne spune despre Delilah care ii taie părul lui Samson ,cel care niciodata nu mai fusese invins pana atunci, dupa care isi pierde puterile si este infrant .
De ce să NU ne tundem părul?
      Moda părului nostru ar putea fi doar un trend, dar dacă vom cerceta, vom afla că singuri ne-am privat de una dintre cele mai valoroase surse de energie pentru vitalitatea umană.
Luați în considerare posibilitatea ca părul de pe capul vostru să poate face mai mult pentru voi decât doar să vă ajute să arătați bine. Omul e singura creatură la care părul crește mai lung pe cap, spre vârsta adultă. Lăsat netăiat, părul crește până la o anumită lungime și apoi se oprește de la sine la lungimea corectă pentru fiecare. Părul este un dar uimitor de la natură, poate să ajute la ridicarea energiei Kundalini (forța de viață creatoare), care crește vitalitatea, intuiția și liniștea.
Tăierea Părului
     Cu mult timp în urmă, oameni multor culturi nu-și tăiau părul, considerandu-l o parte din ființa lor întreagă. Nu existau saloane de hairstyling. De obicei, când oamenii erau cuceriți sau luați ca sclavi, părul lor era tăiat ca semn recunoscut al sclaviei. Tăierea părului a fost aplicată ca pedeapsă sau ca modalitate de a scădea puterii celor înrobiți.
     Oasele frunții sunt poroase și au funcția de a transmite lumina spre glanda pineală, care influețează activitatea creierului, tiroida și hormonii sexuali. Tăierea bretonului, care acoperă fruntea, împiedică acest proces. Când Genghis Khan a cucerit China, el îi considera pe Chinezi ca fiind foarte înțelepți, oameni inteligenți care n-ar fi permis să se lase subjugați. Prin urmare, a cerut tuturor femeilor din țară să-și taie părul și bretonul, pentru că știa că acest lucru va servi pentru a le menține timide și mai ușor de controlat.
Pe măsură ce triburi sau societăți întregi au fost cucerite, tăierea părului a devenit atât de răspândită încât peste câteva generații importanța părului s-a pierdut, iar coafurile și moda s-au dezvoltat.

Yogi Bhajan
     Știința părului a fost una dintre primele învățături oferite de Yogi Bhajan, când a venit în America.

“Când părul de pe cap este lăsat să ajungă la lungimea sa completă, matură, atunci fosforul, calciul și vitamina D sunt toate produse, intră în fluidul limfatic și chiar în lichidul cefalorahidian prin cele două conducte din partea de sus a creierului. Această schimbare ionică creează o memorie mai eficientă și duce la o mai mare energie fizică, la o rezistență îmbunătățită și la răbdare. “
    Yogi Bhajan a explicat că, dacă alegi să-ți tai părul, tu nu pierzi numai acel plus de energie și hrană, dar corpul tău trebuie apoi să ofere o cantitate mai mare de energie vitală și de nutrienți pentru a continua re-creșterea părului lipsă.
     În plus, firele de păr sunt antene care se adună și transmit energia soarelui – sau prana – către lobii frontali – acea parte a creierului folosită pentru meditație și vizualizare. Aceste antene acționează în calitate de conductori pentru a vă aduce cantități mai mari de energie subtilă, cosmică. Este nevoie de aproximativ trei ani de la ultima tăierea părului pentru formarea de noi antene la capetele firelor de păr.
Îngrijirea Părului – Kundalini
     În India, un Rishi este cunoscut ca un înțelept care în timpul zilei își bobineză/răsucește părul până în creștetul capului, pentru a-și energiza celulele creierului, apoi, pe timp de noapte, îl piaptănă în jos. Un “nod Rishi” energizează câmpul magnetic (aura) și stimulează glanda pineală din centrul creierului.
“Activarea pinealei conduce la o secreție sporită a acesteia, care este esențială pentru dezvoltarea unoi funcții intelectuale mai înalte, precum și pentru o percepție spirituală mai mare.” Yogi Bhajan
În timpul zilei, părul absoarbe energia solară, iar pe timp de noapte absoarbe energia lunară. Păstrarea părului în sus în timpul zilei și apoi în jos în timpul nopții ajută acest proces. Împletirea părului pe timp de noapte ajută la echilibrarea câmpului nostru electromagnetic în afara zilei.
Fire de păr cu vârful despicat
     Dezlegarea și eliberarea părului poate să ducă la despicarea vârfurilor. În loc să tundeți și să vă pierdeți “antenele”, Yogi Bhajan recomandă ca peste noapte să aplicați o cantitate mică de ulei de migdale, astfel încât acesta să poată fi absorbit înainte de a-l spăla în dimineața următoare.
Păstrarea pe timpul zilei a părului răsucit/bobinat peste creștetul capului/chakra coroanei și protejarea cu o acoperitoare vă ajută la vindecarea “antenelor”. Dacă aveți părul lung, vedeți dacă experiența voastră este diferită atunci când acesta este curat și încolăcit pe coroană sau lăsat jos și liber.
Părul umed
     Yogi Bhajan a explicat că își usucă părul înainte de a-l ridica în sus spre de a evita o durere de cap. Când îți ridici părul ud sus pe cap, când se usucă, acesta va tinde să se micșoreze și să se strângă un pic, putând chiar să se rupă. O idee bună este ca ocazional să vă faceți timp să stați la soare și să permiteți părului curat/umed să se usuce în mod natural, ca un tot unitar.
    Tagore a spus “Când am înțeles Unitatea a tot ce Este, mi-am aruncat trusa de bărbierit în ocean . Am renunțat la ego-ul meu și m-am predat naturii. Am vrut să trăiesc în forma pe care mi-a dat-o Creatorul meu. “
     Când oamenii permit părului să crească, ei spun bun venit maturității, responsabilității de a fi complet dezvoltat și total puternic. Acesta este motivul pentru care veți găsi har și calm într-o persoană cu părul netăiat de la naștere, dacă acest păr a fost păstrat bine. Creatorul are un motiv clar pentru care ne-a dăruit părul.
     Se spune că atunci când veți permite părului să crească în toată lungimea sa și îl bobinați pe creștetul capului, energia soarelui – forța pranică a vieții – este atrasă în jos pe coloana vertebrală. Pentru a echilibra această mișcare în jos, energia vieții Kundalini se ridică în sus.
Iată cuvintele lui Yogi Bhajan: “Părul vostru nu este acolo din greșeală. El are un scop bine definit, pe care cei sfinți îl vor descoperi, iar alți oameni vor râde. “

http://m.obiectiv.info/

 http://lupuldacicblogg.wordpress.com

Delia- Pe aripi de vant -RMA 2014


     Delia a avut cel mai tare show de la RMA 2014  cu "Aripi de vant". Prestatia live a noului single cu trupa a lasat pe toata lumea impresionata fiind vorba ce una din cele mai bune performante vocale care s-au auzit pe o scena romaneasca in ultimii ani! 
     Delia a demonstrat pe scena RMA  2014 ca o voce buna si puternica este de ajuns pentru a fura tot showul RMA 2014 si a atrage atentia asupra unui singur artist. De-a lungul anilor a avut multe prestatii vocale impresionante insa de data asta a pus mai multa pasiune ca niciodata. Iar outfit-ul a fost unul hilar completat de un fes alb urias.  

urban.ro

 

The Hunger Games: Mockingjay Trailer – “The Mockingjay Lives”


     Mai avem doua luni pana la premiera ecranizarii celei de-a treia carti din seria The Hunger Games, intitulata ca si romanul The Hunger Games: Mockingjay. Acest roman este mult mai complex decat cele doua de pana acum, asa ca producatorii au decis sa-l imparta in doua parti. Daca ati citit deja romanele best-seller scrise de Suzanne Collins, sunteti cu un pas inaintea noastra si stiti care e miza noului film, ba chiar mai mult de atat - cum o sa se sfarseasca.
     Revolutia este din ce in ce mai aproape, iar Katniss se afla in fruntea ei, incercand sa uneasca Panemul impotriva Capitoliului reprezentat de presedinte Snow. In acelasi timp trebuie sa-si dea seama, pana nu e prea tarziu, in cine se poate increde si care ii sunt dusmanii ascunsi.
     Presedintele Snow (Donald Sutherland) l-a capturat pe Peeta (Josh Hutcherson) si-l tine alaturi de el, cerand locuitorilor din Panem sa fie uniti.


urban.ro

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin