duminică, 28 septembrie 2014

Loredana - Risipitor (Official Video)

Loredana se lupta cu alter ego-ul ei masculin in cel mai recent videoclip al sau, Risipitor. Cantareata si antrenoarea de la Vocea Romaniei vine cu o noua piesa si un videoclip regizat de Dragos Buliga.

Nu e pentru prima oara cand artista lucreaza alaturi de el pentru un clip, ei au mai colaborat si pentru Tzuki si controversatul Viva Mamaia, imhul statiunii cu acelasi nume care a starnit o multime de comentarii cand a fost lansat anul trecut. Decorurile clipului au fost regizate de scenaografii filmelor Las Fierbinti si O saptamana nebuna, seriale regizate de acelasi regizor.

urban.ro

Bula

- Auzi mai Bula , vrem sa tapetam camera de zi si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
– 20.
– Multumesc.
Dupa 2 saptamani se intalnesc:
– Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie…

Bancul zilei

     Un tip foarte timid intra intr-un bar si vede o tanara frumoasa standla bar. Dupa o ora, in care si-a adunat tot curajul necesar, se duce in cele din urma spre ea si ii spune: “Te deranjez daca stam putin de vorba?”
      La aceasta, tanara raspune strigand in gura mare:
“Nu, nu ma culc cu tine diseara!”
      Toata lumea din bar isi intoarce acum privirile catre cei doi. In mod
firesc, tipul este acum coplesit de rusine se intoarce timid la masa sa.
      Dupa cateva minute, tanara se apropie de el si isi cere scuze. Zambeste catre el si spune: “Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Stii, eu sunt studenta la psihologie si studiez cum reactioneaza oamenii in situatii jenante.”      La care tipul raspunde in gura mare: “Cat? 200 de dolari??!!!”

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin