marți, 23 septembrie 2014

Mama Adoptiva

O  mama  adoptiva  grijulie

Nicole Scherzinger - Run (Audio)

     Nicole Scherzinger ofera o piesa noua, Run, o balada dramatica ce probabil va fi inclusa pe urmatorul sau album de studio. Run a fost difuzata pe radiourile frantuzesti initial si este cel mai sigur o piesa gandita pentru piata europeana.
      Nicole se pregateste de lansarea celui de-al doilea album solo din cariera si se pare ca piata din Europa va fi din nou cea care ii ofera cel mai mare succes. Primul ei single a fost Your Love, care a beneficiat de un clip de vara si o lansare chiar in mijlocul verii, insa nu a reusit sa faca prea mule furori. Cel de-al doilea single promovat e On The Rocks, un track puternic, cu un videoclip pe masura, care de abia a inceput sa fie promovat.

sursa: urban.ro
Youtube.com

Beyoncé - Crazy In Love ft. JAY Z

Dupa zvonurile legate de divort si scandalul din lift, Beyonce si Jay Z se pare ca lucreaza un album impreuna. Un material lansat de cei doi ar avea probabil un impact urias, tinand cont ca piesele lor au avut mereu succes si au devenit hituri.

Beyonce a luat intreaga industrie prin surprindere cand, dupa numeroase zvonuri, povesti si fani care tot asteptau, a venit cu albumul ce ii poarta numele. Nu a facut altceva decat sa il urce pe iTunes in varianta full, cu tot cu videoclipuri filmate in cea mai mare discretie si a demonstrat ca daca astepti momentul potrivit, poti avea unul dintre cele mai bune materiale ale anului fara o campanie de promovare clasica.
Daca zvonurile se vor dovedi adevarate, ar fi primul album al celor doi impreuna, desi au avut mai multe piese featuring, incluse pe discurile unuia sau altuia, cel mai recent hit fiind Drunk In Love, aflat pe albumul lui Beyonce. Jay Z nu e strain deloc de aceasta experienta, dupa ce a venit cu Watch the Throne, un disc alaturi de Kanye West care a devenit unul dintre cele mai apreciate materiale din hip-hop din ultima perioada.

sursa:  urban.ro
youtube.com

Andrea Teodorova

Ce  mai  face Andrea,  devenita  celebra  la  noi  dupa  colaborarea  la  proiectul  Sahara,  cu  Costi Ionita?

 Andrea  isi  continua  cariera  in  muzica.

Shaggy Mohombi Faydee Costi - Habibi (I need Your love) - Official Video...

Costi Ionita ii aduce in aceeasi piesa pe artistii cu cele mai multe hituri din reggae,reggaeton si dance - Shaggy, Faydee si Mohombi. Habibi e un track foarte ritmat care include cate putin din influentele fiecarui artist si beneficiaza de un clip de vara, filmat in Spania!

Costi Ionita, Faydee, Shaggy & Mohombi - Habibi

Costi Ionita ii aduce in aceeasi piesa pe artistii cu cele mai multe hituri din reggae,reggaeton si dance - Shaggy, Faydee si Mohombi. Habibi e un track foarte ritmat care include cate putin din influentele fiecarui artist si beneficiaza de un clip de vara, filmat in Spania!


“I-am trimis lui Shaggy varianta demo a piesei si i-a placut instantaneu: dupa 3 zile mi-a trimis partea lui inregistrata. Dupa aceea, i-am trimis-o si lui Mohombi. Reactia a fost atat de buna, incat mi-a trimis si el partea lui intr-un timp neasteptat de scurt. Initial intentionam sa filmez videoclipul cu fiecare artist in tara si continentul lui (Shaggy – America, Mohombi – Africa, Faydee – Australia si subsemnatul – Europa). Dumnezeu a aranjat lucrurile in asa fel incat printr-o minune sa putem toti sa fim in Spania in cele doua zile in care am filmat, toata lumea avand atunci liber si manifestandu-si dorinta de a filma in gasca”, a declarat Costi Ionita.

https://www.youtube.com/watch?v=2E4UpyTvBfs

"O alta minune de care am avut parte a fost in ziua cand am filmat secventele principale, pe iaht, cand pe toate aplicatiile mobile, pe internet, la radio, se anuntase vreme rea cu furtuna. Insa imediat ce am iesit in larg cu iahtul, s-a inseninat. Pe uscat ploua, la in largul marii era soare. O vreme perfecta pentru filmare. Regizorul Florin Botea a avut, pe de alta parte si unele surprize mai neplacute, in sensul in care una din camerele de filmat s-a ars si, pentru ca noi, romanii, stim sa ne adaptam, a improvizat si a facut posibila continuarea filmarilor. Il felicit pentru profesionalismul lui si pentru munca depusa," a mai declarat Costi.

sursa:  urban.ro



Delia - Pe aripi de vant (Live la Radio ZU)

Delia a inceput promovarea noului ei single, Pe aripi de vant, si a ajuns la radio pentru a canta live piesa produsa de Kazibo. In plus, le-a oferit celor care o asculta si doua coveruri reusite - Smells Like Teen Spirit si Billie Jean.

Delia - Billie Jean / Smells Like Teen Spirit (Cover live la Radio ZU)

Delia demonstreaza de fiecare data ca are voce si ca piesele cu care a venit in ultima perioada ii sunt foarte potrivite si ajung rapid in topul difuzarilor de pe radio si TV. In plus, cantareata pare ca poate aborda orice gen, de la rock, la pop, pana la baladele de dragoste. 

Delia - Pe aripi de vant

Delia a inceput promovarea noului ei single, Pe aripi de vant, si a ajuns la radio pentru a canta live piesa produsa de Kazibo. In plus, le-a oferit celor care o asculta si doua coveruri reusite - Smells Like Teen Spirit si Billie Jean.



Piesa Pe Aripi de vant a aparut direct cu un videoclip .Suna foarte promitator si cel mai probabil o vom vedea din nou in topul celor mai difuzate piese romanesti, asa cum a fost cazul melodiei Ipotecat feat. Uddi.


sursa: urban.ro


Media Music Awards 2014

Media Music Awards 2014 a beneficiat de tehnologie de ultima generatie atat in ceea ce priveste aparatura de sonorizare, cat si jocurile de lumini si lasere, programate si sincronizate prin calculator, precum si efecte pirotehnice senzationale.
Artistii au cantat live, spectacolul derulandu-se impecabil, conform desfasuratorului, la secunda.
Cei peste 40.000 de oameni prezenti in Piata Mare a Sibiului au creat o atmosfera magica, aplaudand si cantand alaturi de artistii de pe scena.
La Media Music Awards au cantat live in aceasta ordine: Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Amna si Adda, 3 Sud Est, Dj Sava si Raluka, Oana Radu (feat. Dr. Mako si Eli), Lidia Buble cu Adrian Sina, Deepcentral, Fly Project, Cargo, Akcent cu Lidia Buble si DDY Nunes, Scandalos Music (Puya, Doddy, Vescan, Alina, Melina), Delia (feat. Uddi), Faydee, Elena Gheorghe, VUNK, Corina, Maxim, Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Tranda, Ami, Sore), Holograf, Connect-R, Mandinga, Andra (feat. Liviu Teodorescu), What’s Up si PACT.
Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV, sustinut de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si mediatizat de ADPM PR. 

sursa:  urban.ro

 

Copaci ciudati

 Natura  se  mai  si  distreaza

 copacul ganditor

 copacul  din  casa

 copacul pestera

 pisica

 rasucitul

 copacul  la  etaj

 sarpele

 woow

 serpii

 puiul  de  copac


Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin