luni, 15 august 2011

Old Cinema Poster - Un Million D'Annees Avant J.C.


Afisul  filmului  Un million d'annees  avant J.C.  avand  in  rolurile  principale  pe:
Raquel Welch  si   John Richardson



Victor Duta

"Orice  succes  in  viata  iti  mareste  considerabil  numarul  de  dusmani.
Reciproca  nu-i  deloc  valabila."


Victor  Duta

INNA - Un Momento (videoclip)

     Inna a lansat videoclipul piesei "Un Momento", cel mai recent single al sau. Piesa a fost lansata ca bonus pentru albumul "Hot", varianta spaniola si este in colaborare cu Juan Magan.
     De regia videoclipului s-a ocupat Alex Herron cu care artista a mai lucrat si pentru "Sun Is Up" si "Club Rocker". Filmarile s-au desfasurat in Palma de Mallorca, iar de imaginea artistei din videoclip a fost responsabil directorul de imagine Martin Coppen, care a lucrat cu nume mari ca Jessie J sau Britney Spears.
Vezi mai jos videoclipul proaspat lansat!
http://www.youtube.com/watch?v=ygVYv4UfGKc&feature=player_embedded 
      Inna va lansa in curand noul album "I Am The Club Rocker", album care a fost intens promovat.


urban.ro

INCREDIBIL! Avioanele invizibile americane sunt la pământ

     Statele Unite au cheltuit mii de miliarde pentru a construi o flotă aeriană redutabilă de avioane invizibile. Aparatele Stealth erau mândria US Air Force şi spaima inamicului. 
     Doar că, de o bucată bună de timp, din cele peste 170 de F-22 Raptors şi cele câteva zeci de F-35 Joint Strike Fighters, nici unul nu mai funcţionează. Air Force dispune în acest moment de ZERO avioane invizibile operabile, scrie wired.com.  
     Mult lăudatele F-22 au fost consemnate la sol încă din luna mai pentru o defecţiune la sistemul de alimentare cu oxigen al cabinei. Într-adevăr, piloţii de pe Raptors au raportat pierderi de memorie şi stări de dezorientare în timpul zborului, acuzând lipsa de oxigen din cockpit. Interesant este că nici un alt tip de aparat dotat cu acest sistem de oxigen nu a avut probleme similare. Toată producţia de F-22 este oprită, pentru că avioanele nu îşi pot lua zborul de la fabrică.  
     Săptămâna trecută, testele de zbor ale noilor F-35 au fost suspendate din cauza unei probleme la o valvă de la sistemul de propulsie. Este a treia oară în acest an când F-35 JSF sunt oprite la sol. Testele ar putea fi reluate săptămâna viitoare. Sau nu.   
     Pe 8 august, armata americană s-a angajat să cheltuiască alţi 535 de milioane de dolari pentru a achiziţiona încă 38 de aparate F-35 JSF, despre care se consideră că vor fi avioanele multirol ale flotei aeriene a viitorului. Se preconizează ca 90% din flota aeriana americană va fi compusă din cele trei variante ale F-35.   
     Programul F-35 costă 382 de miliarde de dolari pentru construirea a 2400 de aparate. O sumă enormă, în condiţiile actualei crize. Presiunea asupra administraţiei Obama pentru introducerea unor măsuri mai ferme de austeritate creşte cu fiecare zi ce trece. Sectorul înarmării este şi el vizat. Cu atât mai mult cu cât dă astfel de rateuri. 
     În timpul ăsta, Rusia, China şi alte câteva state raportează progrese spectaculoase în realizarea propriilor prototipuri Stealth.
F - 22

F - 35




Sursa: www.evz.ro


Băieții deștepți au dat lovitura: dezastrul de la Wall Street le aduce bani

     Pentru cine știe să facă speculații pe bursă, săptămâna aceasta a putut fi un moment în care ar fi putut face o avere, date fiind oscilațiile măsurate în zeci de procente ale acțiunilor listate la bursele din întreaga lume.  
     Interesant este că tot figuri arhicunoscute de milionari reușesc să găsească aceste oportunități. După ce un "misterios investitor", care pare a fi George Soros, s-a ales cu 8,5 miliarde de dolari doar pentru că "a ghicit" că ratingul AAA al Americii va fi coborât, un alt mare milionar cunoscut american a profitat de pe urma haosului de săptămâna asta, ce e drept, mai transparent.   
     Este vorba despre Donald Trump, care a investit în acțiuni listate la New York exact la momentul potrivit, și anume cel în care valoarea acestora era la pâmânt. Mai mult, Trump a băgat banii fix în acele acțiuni care au avut cele mai mari pierderi pe bursă în aceste zile, și anume cele ale băncilor. 
     Astfel, Trump a declarat într-un interviu pentru CNBC că zilele acestea a cumpărat acțiuni la Bank of America și Citi Bank după ce acestea s-au prăbușit în timpul dezastrului de luni și miercuri.   
     Valul de vânzări în panică de pe Wall Street a măturat și cotațiile marilor bănci americane, care s-au scufundat cu 10-20% în ședința de luni, în timp ce indicii principali au suferit cea mai mare cădere din toamna lui 2008 încoace, de 5,5-7%.  
     Cea mai lovită tsunamiul de vânzări a fost Bank of America (BAC), din a cărei valoare de piață s-a evaporat mai mult de o cincime (peste 20%) în doar câteva ore de tranzacționare din sesiunea de luni. Acțiunile băncii s-au prăbușit sub cel mai mare val de vânzări din acest an, în condițiile în care volumul de tranzacționare a depășit de 3-4 ori media zilnică din acest an. 
      O pierdere la fel de dramatică a suferit-o și Citigroup (C), capitalizarea sa picând cu 16,4%, pe unul dintre cele mai mari volume de tranzacționare, de peste 142 milioane acțiuni. În ceea ce privește rulajul cu acțiuni Citgroup, acesta este al doilea cel mai mare din acest an și de 3-4 ori mai mare decât media din ultima perioadă. 
      Frica a revenit miercuri pe Wall Street, trimițând S&P 500 din nou pe o cădere de peste 4%, fiind declanșată de îngrijorările cu privire la criza datoriilor din Europa, care ar putea înghiți băncile franceze și s-ar putea revarsa înspre sectorul financiar din SUA. 
     Bank of America a pierdut 10,9%, Goldman Sachs a alunecat cu 10,1%, Citigroup s-a scufundat cu 10,5%, iar Morgan Stanley s-a depreciat cu 9,5%.
     "Iubesc aceste două companii. Le urmăresc de ani de zile, dar niciodată nu am deținut acțiuni la ele", spune Trump despre Citi și Bank of America. Interesant fiind faptul că el nu a fost niciodată un investitor pe burse, averea lui fiind făcută în domeniul imobiliar.
     În momentul de față, Trump nu are altceva de făcut decât să aștepte ca valoarea acțiunilor să crească odată ce această perioadă grea va trece.



Cum a pierdut armata americană cel mai rapid avion din lume ?

     După 36 de minute de zbor, armata americană a pierdut contactul cu avionul său supersonic, care promitea să fie cel mai rapid construit vreodată.
     Falcon HTV-2 era proiectat să ajungă în orice punct al Globului în mai puţin de o oră de la lansare, călătorind cu viteze chiar şi de 20 de ori mai mari decât viteza sunetului.
     Falcon HTV-2 a fost lansat ieri, fiind condus la mare altitudine de o rachetă. Lansarea a avut loc de la baza aeriană Vandenberg, din California.   
     După ce s-a desprins de rachetă şi şi-a început călătoria spre Pământ, Falcon HTV-2 nu a fost capabil să efectueze o serie de manevre în timpul primei faze din testul de zbor, anunţă The Guardian. 
     Oficialii de la Agenţia de Cercetare a armatei americane au anunţat că au pierdut contactul cu avionul la 36 de minute după desprinderea de rachetă, în timpul fazei de planare, spre finalul testului de zbor.   
     Avionul, fără echipaj uman, ar fi trebuit să atingă o viteză de 21.000 km/h (se va deplasa de circa 20 de ori mai repede decât viteza sunetului). În timpul zborului la această viteză, avionul trebuia să reziste la temperaturi de 2.000 de grade Celsius, rezultate în urma contactului cu aerul.



În 2010, au pierdut avionul după nouă minute
      Avionul fusese conceput pentru a ajunge (şi, eventual, a lansa bombe) în orice punct al lumii în mai puţin de o oră de la lansare. Proiectul a început în anul 2003. În aprilie 2010, avionul Falcon HTV-1 a fost testat pentru prima dată. După nouă minute - perioadă în care avionul reuşise să atingă o viteză maximă de 26.700 km/h pentru 139 de secunde - computerul de bord a detectat o problemă tehnică, iar avionul a fost condus în apele oceanului, din motive de siguranţă.
      Mai grav este că americanii construiseră doar două avioane, două prototipuri Falcon, HTV-1 şi HTV-2. Odată dispărut şi acest din urmă aparat, proiectul va continua numai dacă un nou aparat va fi construit de la zero. Se pare că avionul dispărut în urma testului de ieri se află undeva în Pacific.

Sursa: www.evz.ro
Sursa: darpa.mil



 

Utilizatorii FACEBOOK cer socoteală pentru publicarea datelor din telefoanele mobile.

     Utilizatorii Facebook au început să se plângă că odată ce au accesat pentru prima dată site-ul de pe telefonul mobil, contactele din agendele lor au devenit publice. Phonebook, agenda telefonică a Facebook, conţine numerele de telefon ale tuturor prietenilor înscrişi în reţea, însă unii utilizatori se plâng că li se publică şi contactele din telefonul mobil, scrie Washington Post.
Phonebook s-a lansat în urmă cu câţiva ani, făcând posibilă contactarea prietenilor Facebook prin intermediul telefonului mobil. În prezent, unii utilizatori au pornit o mică revoltă pe Internet în cadrul căreia protestează la publicarea contactelor păstrate doar în telefonul mobil. Aplicaţia Facebook se sincronizează cu contactele din mobil şi aparent, numerele rămân salvate şi în mediul online şi devin publice.  
     Facebook a luat poziţie în acest scandal şi a postat un document pe pagina oficială în care infirmă zvonurile.
"Zvonurile cum că contactele din telefoanele voastre mobile devin publice sunt false. Lista noastră de contacte, numită Phonebook, există de multă vreme. Numerele care apar în ea sunt fie numere adăugate chiar de contactele respective şi disponibile vouă, fie au apărut după ce aţi fost de acord să se sincronizeze agenda de pe Facebook cu cea din telefon. În plus, exact ca în telefonul personal, numai dumneavoastră puteţi avea acces la agenda Phonebook" , scrie Facebook în documentul publicat. 


Sursa: www.gandul.info 



Mihaela Rădulescu şi-a etalat trupul pe plaja de lângă Monaco!


     Departe de agitaţia Bucureştiului, Mihaela Rădulescu are parte de un trai liniştit la Monaco, alături de fiul ei Ayan. Vedeta este mamă cu normă întreagă şi a fost surprinsă de paparazzii revistei Ciao! relaxându-se la plajă şi bălăcindu-se în apele turcoaz ale Mării Mediterane, alături de puştiul ei.

     Mihaela Rădulescu a fost fotografiată de paparazzii revistei Ciao! pe plaja de lângă Monaco. După ce şi-a luat şezlongul în primire, împreună cu Ayan şi un prieten al acestuia, Mihaela a renunţat la haine, rămânând într-un slip cu imprimeu zebră şi un sutien de culoare roşie, care i-a lăsat la vedere bustul voluptuos. Vedeta nu a scăpat de gura copiilor şi, obligat-forţat, a intrat cu ei în apă, iniţial cu părul despletit, apoi, pentru a se putea bălăci în voie, l-a prins într-un coc în creştetul capului. Mihaela a făcut baie câteva minute bune, s-a jucat cu băieţii, s-a "transformat" în trambulină pentru Ayan, iar sutienul ei minuscul, deşi părea că nu se susţine foarte bine, s-a "încăpăţânat" să rămână la locul lui, spre dezamăgirea bărbaţilor din jur. Aşa s-a relaxat Mihaela o după-amiază întreagă, cum se simte cel mai bine, în compania fiului ei, departe de agitaţia lumii mondene a Capitalei. Mai multe fotografii cu vedeta şi fiul ei la plajă, vedeţi în numărul existent pe piaţă al revistei Ciao!Vedeta de la Kanal D îşi va aduce pe lume fetiţa în urma unei operaţii de cezariană, însă nu vrea să fie prinsă pe picior greşit şi a pus într-o valiză toate obiectele necesare pentru ea şi cea mică.

Sursa: www.cancan.ro  


Tuborg Green Fest Peninsula spune NU plictiselii!

     Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula se apropie, au mai ramas deja mai putin de doua saptamani pana la start. 
     Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului.


www.peninsula.ro 


urban.ro 

Top 20 videoclipuri romanesti de sezon (prima parte)

1. Parlament - Vine vara.

2. Valahia - La mare, la soare.
3. MB&C - Marea.
4. AXXA - Marea te cheama.
5. As XX -  La mare
6. Dolly - Tarzan
7. Candy - Mergem la mare.
8. Vama Veche - Vara asta.
9. Andre - Lasa-ma papa la mare
10.  Non Stop - Jimmy


va urma ...


urban.ro




Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin