marți, 21 decembrie 2010

Videoclip Corina feat. JJ – No Sleepin

Piesa No Sleepin este interpretata de Corina si JJ iar filmarile pentru clip s-au desfasurat la Casa Scriitorilor, in regia lui Marian Dinescu.Monden.info

Videoclip Andreea Balan – Crazy About You

Andreea Balan a filmat  videoclipul pentru cel mai recent single al sau, Crazy About You.

Cantareata-dansatoare si echipa sa numeroasa au petrecut mai bine de 20 de ore in Palatul Ghica, acolo unde s-au desfasurat filmarile. De regia clipului s-a ocupat cel care a facut si videoclipul Trippin, Alex Ceausu.

Clipul marcheaza o schimbare de imagine importanta pentru artista. Stylingul a fost unul deosebit asigurat de Andreea Inankur si Adelina Toma. Impreuna cu Andreea, acestea au optat atat pentru hainele unor cunoscuti designeri romani (Pusa Ciucle, Iris Serban, Rhea Costa, Eugenia Enciu si Mihaela Glavan) cat si branduri straine (Benvenutti).

Clipul Crazy About You va fi lansat anul viitor in luna ianuarie.

"Incerc mereu sa aduc ceva nou in videoclipurile mele. Am gandit scenariul cu scopul de a lua alta directie fata de ceea ce este acum pe piata. Am filmat un clip cu o poveste, in fiecare cadru sunt un alt personaj. Videoclipul reprezinta schimbarile prin care am trecut de-a lungul timpului si cautarea stilului pe care l-am gasit de ceva timp. Abia astept sa vedeti rezultatul final"
Andreea Balan

Stiati ca ... ? Muntii Carpati, episodul 1

     Cu o lungime de circa 1.500 de kilometri, Muntii Carpati reprezinta cel mai mare lant muntos din Europa?
     Aproximativ 800 de km din lungimea Muntilor Carpati se desfasoara in Romania? Totodata, Muntii Carpati acopera 2/3 din suprafata tarii noastre.
     Varful Gerlachovsky din Slovacia, masurand 2655 m, este cel mai inalt varf muntos din lantul carpatic? Cel mai inalt varf din Romania este Varful Moldoveanu care masoara 2544 m.
     Muntii Carpati gazduiesc cele mai mari populatii de lupi, ursi bruni si linxi din Europa? De asemenea, pe crestele inalte ale Carpatilor traieste o subspecie a caprelor negre (Rupicapra rupicapra carpatica).
     Din peste 8000 de exemplare de urs carpatin care traiau in Muntii Carpati in1989, acum au mai ramas doar putin peste 2000? Braconajul excesiv si despadurirea accentuata a muntilor, care a distrus habitatul lor natural, a cauzat aceasta scadere accentuata a numarului de ursi.
Cifrele  de pe  harta  indica  grupele  de  munti  din  lantul  Carpatilor:

1 Carpatii  Vestici Exteriori
2 Carpatii  Vestici Interiori
3 Carpatii  Estici  Exteriori
4 Carpatii  Estici  Interiori
5 Carpatii  Sudici
6 Carpatii  Occidentali  Romanesti
8 Carpatii  Iugoslavi  sau  Sarbesti
7 Podisul   Transilvaniei

http://stiati-ca.com

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin