sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Star Wars Episode VII - The Force Awakens - Poster

Fanii  indragitei  serii  SF  Star  Wars  asteapta  cu  nerabdare  Episodul  7
 The Force Awakens

Oficial Poster

Favoritele  mele

 Scuter  SW

 Deja  face  senzatie  misterioasa  sabie  laser  in  forma  de  cruce.

Trailer:
http://evadaredincotidian.blogspot.ro/2014/11/star-wars-episode-vii-force-awakens_29.html

 Obisnuitele  peronaje  amuzante

 La  lupta

 Soimul Mileniului  in  lupta

sursa: theverge.com


Star Wars Episode VII - The Force Awakens - Trailer



Star Wars: Episode VII - The Force Awakens Official Teaser Trailer #1 (2015) - J.J. Abrams Movie HD 

Star Wars  Episodul  7  The Force Awakens 

 

 

Misterul OZN-urilor din adâncuri

Marea Baltică, unde a fost descoperit un misterios obiect în formă de farfurie zburătoare, este o zonă în care au fost raportate numeroase apariţii OZN.

    Pe fundul Mării Baltice, a fost descoperită o formaţiune circulară asemănătoare unei farfurii zburătoare. Ufologii abia aşteaptă să fie scoasă la lumină, fiind convinşi că este vorba de un OZN prăbuşit. Alţii cred că este un joc al naturii sau chiar o farsă. Până vom primi o explicaţie ştiinţifică oficială, ipoteza unei nave extraterestre îi înflăcărează pe cei care speră că, în sfârşit, vom avea o dovadă a vizitării Pământului de către alienşi. Coincidenţă sau nu, tocmai în această zonă au fost deseori raportate apariţii şi imersiuni ale OZN-urilor. De aici a început totul, odată cu primele semnalări UFO din istoria recentă. Suedia este încă din anii ’50 bănuită că deţine un OZN capturat, iar cea mai mare arhivă OZN e tot în Suedia. Marea Baltică ar putea să ne dezvăluie unul dintre cele mai arzătoare secrete din toate timpurile.

Nava care a parcat sub apă
    Vânătorii de comori din Suedia au descoperit un disc cu diametrul de 18 metri, aşezat pe fundul Mării Baltice, la 87 metri adâncime. Mai precis, ciudata formaţiune se află în Golful Bothnia, între Finlanda şi Suedia. Peter Lindberg, comandatul echipei „Ocean Explorer“, nu crede în OZN-uri, fiindcă n-a găsit niciunul în 18 ani de când face scufundări. Dar presupune că discul este o formaţiune geologică sau un vas făcut de mâna omului. Exploratorii nu mai au fonduri să continue cercetările, iar conspiraţioniştii cred că, de fapt, li s-a interzis. Partea cea mai interesantă este că discul se află la capătul unei dâre de 300 de metri, care aduce teribil cu o pistă de aterizare. Misteriosul obiect s-a mişcat, fie derapând la aterizare, fie încercând să decoleze. Formaţiunea seamănă izbitor cu „Şoimul Mileniului“, nava intergalactică din „Războiul Stelelor“. De unde şi convingerea că, odată scoasă la lumină, epava va dovedi că am fost vizitaţi de către ET. Zona care a încins spiritele a fost gazda mai multor fenomene UFO. În timpul celui de-al II-lea război mondial, piloţii raportau luminiţe ciudate, iar în iulie 1946, a fost un adevărat val de astfel de apariţii în Suedia. Au fost sesizate pe radar circa 2.000 de zboruri cu traiectorii ciudate. În localitatea Ängelholm, oamenii au văzut un OZN aterizând. În acel timp, frenezia UFO nu luase amploare, de fapt, fenomenul nici nu era cunoscut publicului.

Submarinele care îi enervează pe suedezi
     Apariţii OZN din Suedia au fost semnalate şi în apele teritoriale. Fiind vorba de anii Războiului Rece, suedezii au crezut că e vorba de submarine sovietice. Amiralul S.G. Gorskov a acordat marinei militare suedeze permisiunea de a torpila acele submarine, presupuse a fi ale U.R.S.S.-ului, şi apoi să arate epavele lumii întregi. În toamna anului 1972, unităţile navale suedeze au declanşat o acţiune masivă în fiordul Sognefjord, în tentativa de a forţa ieşirea la suprafaţă a enigmaticului submarin intrus. Deodată, pe cer s-au ivit nişte aparate de zbor de origine şi construcţie necunoscută, paralizând aparatura electronică de pe vasele suedeze, iar OZN-ul a dispărut fără urmă. Aşa-zisele submarine din apele Suediei i-au pus pe jar pe militari mulţi ani. Ori de câte ori s-au lansat torpile împotriva lor, ţinta a fost ratată. În mai 1983, ziarele scriau „Flota suedeză caută zi şi noapte submarinele inamice apărute pe sonare“. Numai în 1986, din iulie şi până în august, s-au emis 15 rapoarte despre submarine neidentificate în această zonă. Înainte ca nava de pe fundul Mării Baltice să agite spiritele, o altă apariţie OZN a fost înregistrată pe 5 mai 2011, când cotidianul suedez „Aftonbladet“, lansa o ştire de ultimă oră: „În apele teritoriale suedeze a fost observat un presupus submarin neidentificat“. Hanna Harge a reuşit să fotografieze suspectul obiect plutitor. Ministerul Apărării al Regatului Suediei a emis un comunicat potrivit căruia forţele navale nu desfăşuraseră în acea dimineaţă manevre în golf. Familia a fost intervievată ore în şir. Obiectul neidentificat avea o lungime de aproximativ 100 de metri şi se deplasa cu o viteză între 10 şi 15 kilometri pe oră la suprafaţa apei. Rezultatele anchetei nu au fost făcute publice.

Imense găuri în gheaţă
      În 1952, autorităţile suedeze au recuperat o epavă care părea a fi a unui avion. Peste trei ani, au dat o declaraţie oficială în care au recunoscut că nava nu pare construită pe Pământ. S-a promis revenirea cu amănunte, dar povestea a fost îngropată. În aprilie 1968, pe lacul suedez Uppraman, s-a găsit o gaură de 500 mp în gheaţa groasă de 90 cm. Blocuri de gheaţă perfect triunghiulare, cu latura de 1 metru, erau împrăştiate peste tot. După două zile, s-au mai găsit alte două găuri identice în vecinătate. Ancheta oficială nu a descoperit nimic, în afară de o substanţă necunoscută de culoare roşiatică, depusă pe fundul lacului. La lacul Saapunki din Finlanda, pe 3 ianuarie 1971, o sferă luminoasă a aterizat pe mal. Probe din gheaţa devenită verde au fost trimise la trei laboratoare. Rezultatele au arătat prezenţa titanului. Ulterior, gheaţa şi-a schimbat culoarea în albastru. La 6 iulie 1965, echipajul petrolierului norvegian Javesta a văzut cum câteva obiecte aeriene luminoase au plonjat în apele Atlanticului, au ieşit apoi la suprafaţă, au decolat vertical şi au dispărut cu o viteză incredibilă.

OZN-urile ne poluează apele
    Se pare că navele nePământene au nevoie de apă. La 2 iulie 1950, doi canadieni au văzut un obiect ciudat amerizând pe apele lacului Sawbill Bay. Nava s-a aprovizionat cu mari cantităţi de apă, provocând în timpul acestei manevre un sunet puternic. A deversat nişte lichide, apoi a decolat vertical. Apa a rămas roşiatică. În Noua Zeelandă, în 1965, un pilot a văzut din avion o navă staţionând pe fundul portului Whenuapai şi a descris-o în detalii precise. Obiectul a rămas neidentificat. Există şi rapoarte în care se afirmă că apa unor iazuri a fost complet absorbită sau, dimpotrivă, sporită, prin evacuarea unei „ape reziduale“. Una dintre cele mai cunoscute amerizări s-a petrecut în URSS în 1961. Un obiect imens a căzut în picaj cu o viteză fantastică, trecând prin gheaţa lacului Ladoga. A stat în apă aproape o oră, apoi a ieşit şi a zburat spre nord. Gheaţa a devenit verde, iar ulterior, s-au detectat particule de titan. În cazul unor amerizări din Mexic, USA şi Danemarca, s-au găsit substanţe chimice radioactive, dar ambalate în containere.

Secrete bine păzite
  Toate aceste rapoarte despre OZN-uri care au intrat în contact cu apa au fost secretizate. Gazele de mlaştină şi balenele au fost explicaţii care nu au satisfăcut publicul. Mai cu seamă că, printre martori, au fost ofiţeri de carieră, scafandri, ingineri, zoologi şi biologi marini. Dovezile ar trebui să spulbere orice urmă de ândoială. În apele care şi-au schimbat culoarea şi compoziţia, s-au constatat urme de radioactivitate sau substanţe neidentificate. Rămâne neexplicat modul cum o navă aeriană poate intra în apă cu o viteză de 7.000 km/oră, iar în unele cazuri, după ce a străpuns gheaţa.
ozn apa Misterul OZN urilor din adâncuri
   O fiinţă Pământeană nu ar supravieţui impactului. Uluitor este că, în ultimii ani, autorităţile suedeze încearcă să devină mai transparente. Ca dovadă, cea mai cuprinzătoare arhivă OZN, conţinând peste 18.000 de rapoarte de pe teritoriul Suediei, dar şi fotografii şi relatări similare din alte colţuri ale lumii, a fost înfiinţată în oraşul suedez Norrkoping. Se pare că şi experţii Pământeni au descoperit şi ei o legătură între mediul acvatic şi cucerirea spaţiului. Astronauţii NASA se antrenează pe fundul oceanului, în laboratorul aflat la 19 metri sub nivelul mării, în largul coastei Florida. Chiar dacă Atlantida şi continentul Mu sunt cele mai căutate obiecte de pe fundul oceanelor, iată că şi mările sunt pline de enigme neelucidate. Multe dintre ele au fost deja desluşite, dar rezultatele nu au fost făcute publice. Marile secrete sunt bine păzite.

 OZN-ul de la nunta regală
   Un turist a filmat un obiect zburător neidentificat care plana deasupra Catedralei Westminister Abbey, în ajunul recentei nunţi regale. În film, poate fi văzut un obiect alb strălucitor în imediata apropiere a Big Ben-ului. Descoperirea OZN-ului a fost făcută la numai câteva zile după ce un maior al Forţelor Aeriene Americane a prezis că extratereştrii vor apărea neinvitaţi la nunta dintre Kate şi Will. George Filer, expert în fenomene extraterestre, a spus că la orice eveniment istoric major au fost văzute nave misterioase. De exemplu, investirea în funcţie a preşedintelui Obama, eveniment când în faţa obeliscului, a planat un obiect discoidal.

sursa:  efemeride.ro
 

EXTRATEREȘTRII SUNT LA UN PAS DE NOI

    Dalai Lama atenționează omenirea că extratereştrii sunt la un pas să invadeze lumea. Forma fizică a acestora va fi un șoc pentru noi, oamenii, susține Dalai Lama. Invitat la Universitatea Portland, Oregon, acesta a susținut un discurs care a rămas memorabil.

     Discursul său este nu numai șocant dar și îndrăzneţ, ținând cont că majoritatea personalităților evită să facă astfel de anunțuri în public. Chiar dacă au forme diferite, continuă el, simțurile lor sunt asemănătoare cu ale noastre.
    După acest impact cursul omenirii se va schimba fundamental. Conform specialiștilor nu distanțele spațiale ne despart de extratereștrii, ci timpul. Cu siguranță, aceste hipercivilizații sunt mult mai vechi decât cea a noastră. Se spune că această diferență ar fi de miliarde de ani.
Este greu de recuperat această perioadă imensă de timp, în care extratereștrii au progresat enorm. Începând cu anul 2011, specialiștii de la NASA s-au alăturat unei campanii la nivel global, pentru conștientizarea populației, vis a vis de existența și posibilitatea unei invazii a extratereștrilor. Sunt specialiști care susțin că extratereștrii ne observă și ne monitorizează din umbră și că vor interveni numai atunci când se va produce o catastrofă naturală. După catastrofă va urma invazia lor.
    Marina rusească a declasificat, de curând, documente care atestă în ultimii 50 de ani, de câte ori s-a confruntat marina rusească cu extratereștrii. Cercetătorul rus Azhazha, specialist in ufologie, a constatat faptul că mai mult de jumătate din întâlnirile pe care le-au avut rușii cu extratereștrii, s-au petrecut în ape, mări, oceane. Un submarin rus care avea o misiune în Oceanul Pacific, a detectat pe fundul oceanului, șase obiecte neidentificabile, care se mișcau cu viteze amețitoare.
     Echipajul rus a scos la suprafață submarinul, pentru a evita o urmărire. Obiectele neidentificate au ieșit din apă, după care și-au luat zborul. În câteva secunde au dispărut. Se știe că deplasarea în apă este foarte anevoioasă. Un submarin de ultima generație se deplasează cu 20 de noduri pe oră. Martorii acestui eveniment, au consemnate în aceste rapoarte că obiectele neidentificabile se deplasau cu 300 de noduri pe oră.
      În 1982, un grup de pescari a alertat autoritățile după ce au observat pe fundul Lacului Bakal, niște lumini foarte puternice.  Au fost aduși scafandri, care la o adâncime de 50 de metri, s-au întâlnit cu umanoizi, îmbrăcați în costume argintii.   S-a iscat o adevărată luptă, în urma căreia patru scafandri au fost omorâți, iar alți trei au fost răniți. Sunt specialiști care susțin că extratereștrii au baze secrete nu numai în subteran, ci și pe fundul apelor. Au fost date publicității niște note ale fostului șef FBI, Edgar Hoover, care își exprimă nemulțumirea că serviciile secrete militare nu dau acces liber celor de la FBI, pentru a studia anumite dovezi care s-au recuperat din locurile unde s-au întâmplat incidente cu extratereștrii.
      Paul Hellyer, Canada, fost ministru al apărării a făcut o declarație șoc. De peste jumătate de secol, OZN-urile zboară nestingherite în văzduhul planetei. NASA a primit ordin ca până în 2020 să realizeze o bază pe Lună, în scopul de a monitoriza navetele spațiale care vin spre Pământ. El a continuat spunând că acum câțiva ani, extratereștrii ne-au avertizat cu privire la drumul pe care l-a ales omenirea. Ei s-au oferit să ne ajute, însă unii dintre noi, am interpretat acest lucru ca o amenințare. Oamenii au decis mai întâi, să tragă asupra lor. După care, am început să avem dispariții sau accidente misterioase.

sursa:  efemeride.ro


Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin