sâmbătă, 25 decembrie 2010

Craciun Fericit !

Evadatul  din  cotidian  va  doreste  un  Craciun  Fericit !

Top Billboard saptamana 23 – 30 decembrie

Top Billboard saptamana 23 – 30 decembrie   -  Melodii
1. Katy Perry   -   Firework
2. Bruno Mars – Grenade
3. Rihanna Ft. Drake – What’s My Name?
4. Pink – Raise Your Glass
5. Ke$ha – We R Who We R
6. Bruno Mars – Just The Way You Are
7. Rihanna – Only Girl (In The World)
8. Black Eyed Peas – The Time (Dirty Bit)
9. Lil Wayne feat Cory Gunz – 6 Foot 7 Foot
10. Nelly – Just A Dream


Top Billboard saptamana 23 – 30 decembrie  - Albume vandute
1. Taylor Swift – “Speak Now” – 259 000
2. Susan Boyle – “The Gift” – 254 000
3. Michael Jackson – “Michael” – 228 000
4. Jackie Evancho – “O Holy Night” – 191 000
5. Glee – “Christmas album” – 158 000
6. R.Kelly – “Love Letter” – 154 000
7. Nicki Minaj – “Pink Friday” – 101 000
8. Kid Rock – “Born Free” – 97 000
9. Glee – “The music, Volume 4” – 94 000
10. Diddy Dirty Money – “Last Train to Paris” – 87 000

Monden.info

Videoclip DJ Andi & Stella – Happiness

     Pe siteul radio21.ro a fost lansat  videoclipul Dj Andi & StellaHappiness. Piesa a fost lansata in luna iunie si si-a facut deja loc in topurile radiourilor romanesti.
      Initial, videoclipul a fost filmat undeva la Dunare in regia lui Sabin Dorohoi .
      Se pare ca la inceputul lunii decembrie a fost tras alt clip, regizat de Khaled Mokhtar. Actiunea a avut loc in doua cluburi din Bucuresti si la Liberty Parade.Monden.info

Videoclip Edward Maya feat Vika Jigulina – “Desert Rain”

     Edward Maya a filmat saptamana trecuta impreuna cu Vika Jigulina videoclipul noului sau single: Desert Rain“.
     Piesa Stereo Love ‘face succes’ prin afara, aflandu-se momentan pe #19 in Billboard Hot 100.

Edward Maya & Vika Jigulina

Monden.info

Top 10 upcoming DJs in 2011

     1. Gareth Emery – Gareth nu e tocmai nou pe scena muzicii trance, insa abia anul acesta a lansat primul sau album de studio, “Northern Lights”, care-l consacreaza ca un DJ si producator excelent! In 2011 ne asteptam la lucruri mari de la Gareth, pentru ca stim cat de talentat este.
     2. tyDi – tanarul DJ a impresionat anul acesta prin colaborarea sa cu BT pentru remixul piesei “The light in things” si continua sa adune laude cu fiecare track sau remix. Se anunta vremuri mari pentru australianul de pe locul 56 din Dj Mag top 100.
     3. Super8 & Tab – finlandezii ne-au innebunit cu albumul lor “Empire” si nu ne putem astepta decat ca piesele bune sa vina una dupa alta. Mi-ar placea tare mult sa-i vad si live pe cei 2, mai ales fiindca au declarat ca li se pare cel mai important pentru un DJ sa mixeze live, conform feedback-ului primit de la public.
     4. Leon Bolier – piesele de pe “Phantasma” inca imi suna in minte, iar Bolier e clar ca stie ce face. Sa nu uitam ca a inceput munca de productie in studio la nu mai mult de 14 ani. Asta numesc eu sa fii precoce! Si daca “euphoric trance” nu va spune nimic, poate ca ar trebui sa ascultati cateva dintre piesele lui.
     5. Claudia Cazacu – ne mandrim cu romanca noastra care a ajuns sa aiba o piesa mixata de Armin in A State of Trance! Ea nu e in top doar din acest considerent, ci si pentru piesa sa “Freefalling”, realizata cu vocea lui Audrey Gallagher, si pentru faptul ca e singura femeie din Dj Mag Top 100. Eu cred ca, pentru ea, the only way is up!
     6. Aruna – s-a apucat de muzica dance abia prin 2007, dar de atunci s-a indragostit pana peste cap de acest gen. Pana in ziua de astazi, Aruna si-a concentrat talentul in zona muzicii electronice, fiind una dintre cele mai “vanate” voci din industrie. Suntem cu ochii si pe ea, pentru a nu scapa nici una dintre colaborarile sale.
     7. Deniz Koyu – baiatul asta stie ce face. Nu stim prea multe despre el, dar cred ca vom afla in curand, fiindca piesa lui ”Lose Control“ l-a adus in atentia fanilor muzicii house. Fiti pe faza, ca are o multime de remixuri tari de tot!
     8. Carl Louis & Martin Danielle – cand Swedish House Mafia are in playlist piesa ta (in acest caz “The Message”), atuncii stii ca te indrepti in directia potrivita. Piesa in cauza a ajuns chiar pe locul 10 in Beatport Top 100 House Chart. Daca mai ai nevoie de motive, cauta-le remix-urile. Te asigur ca, odata ce le-ai ascultat, nu-i vei mai putea ignora pe norvegienii pregatiti sa faca valva prin cluburi.
     9. Digital Lab – Americanii stiu ce inseamna sa faci entertainment. Doar ei au inventat termenul, nu? Exceptie nu face nici zona muzicii house/electro. Digital Lab e dovada vie a acestui lucru. Remix-urile si re-edit-urile lui ridica clubberii cu mainile in aer. Daca vrei sa te convingi, asculta “Sgt Slick – Everyday (Digital Lab Remix)”.
      10. Nicky Romero – Pe el s-ar putea sa-l stiti deja, dar nu strica sa va aduc aminte de faptul ca baiatul asta se pricepe la butoane de nu-ti vine sa crezi. “Mary Go Wild remix” e un material care anunta un viitor stralucit pentru tanarul DJ si producator.Monden.info 

Anda Adam – Jingle Bell Rock


     Anda Adam a lansat  o noua melodie. De fapt, nu este noua pentru ca este vorba despre un cover dupa celebrul cantec de Craciun, Jingle Bell Rock.
     Cantareata a realizat si un nou shooting foto, in tema cu sarbatorile si vremea de afara. Pe siteul sau, la rubrica Download, puteti gasi doua fundaluri pentru ecran.
http://anda-adam.ro/  Monden.info

Videoclip Enrique Iglesias – Tonight (I’m Lovin’ You)

Enrique Iglesias tocmai a lansat clipul piesei Tonight (I’m Lovin’ You) in colaborare cu Ludacris si DJ Frank E. Melodia a ajuns deja pe locul 15 in Billboard Hot 100.
Este al patrulea single promovat de pe albumul Euphoria.
Monden.info

Stefan Banica Jr – Doar odata-i Craciunul

     Doar odata-i Craciunul a fost lansata in iarna anului 2004. Melodia a fost inclusa ca bonus track pe albumul Zori de zi (2003) si pe materialul Un Craciun cu Stefan Banica aparut la finalul anului trecut (2009).
     Stefan Banica este un reprezentant de seama al Craciunului prin concertele pe care le tine in fiecare an in preajma sarbatorilor. Anul acesta a fost al noualea an in care a tinut seria de spectacole de la Sala Palatului
Monden.info

Transformers 3 - The Dark Of The Moon,

     Autobotii Bumblebee, Ratchet, Ironhide si Sideswipe sunt inapoi la datorie, condusi, evident, de Optimus Prime. Ei se lupta cu Decepticonii cei rai, determinati sa-si razbune infrangerea din Transformers Revenge of the Fallen.
     In acest nou film, Autobotii si Decepticonii se implica in lupta dintre SUA si Rusia pentru dominatia spatiala. Si, din nou, pamanteanul Sam Witwicky trebuie sa-si ajute prietenii roboti.
     Exista si personaje noi, cum ar fi ticalosul Shockwave, un personaj vechi in istoria Transformers, ce a condus Cybertron-ul cat Autobotii si Decepticonii se bateau pe Pamant.


Transformers: The Dark Of The Moon ,  va aparea in cinematografe pe 1 iulie 2011.
 

 

Stiati ca ... ? Muntii Carpati, episodul 2

     Exista peste 12000 de pesteri si avene descoperite in Romania? Conform membrilor Clubului roman de Speologie “Emil Racovita”, nu a fost atinsa limita maxima de pesteri cunoscute in Romania. Wikipedia prezinta o lista cu pesteri din Romania, disponibila aici.
     Sfinxul romanesc din Muntii Bucegi are aceeasi inaltime cu Sfinxul din Gizeh? Acesta e unul din argumentele celor care sustin ca Sfinxul nu este o creatie a fortelor naturii fiind sculptat de om si infatisand o zeitate din trecutul indepartat.
      In Muntii Carpati se afla cel mai mic oras din tara, Baile Tusnad, cu o populatie de 1728 de locuitori la ultimul recensamant? Populatia micului oras, o importanta statiune balneoclimaterica de altfel, este in continua scadere (aproximativ 15% la referendumul din 2002 fata de cel din 1992).
      Asa cum era si normal, Muntii Carpati mai detin si recordul pentru cea ma scazuta temperatura inregistrata oficial in tara noastra: -38.5°C la Bod, in Depresiunea Brasovului, inregistrata la 25 ianuarie 1942 ? http://stiati-ca.com/

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin