sâmbătă, 4 decembrie 2010

Mylène Farmer, Bleu Noire 2010

 In  sfarsit  fanii  artistei  franceze  Mylene  Farmer  se  pot  bucura  de  albumul  de  studio  cu  nr.8
Albumul "Bleu Noir" a fost lansat oficial pe internet la 29 Noiembrie 2010  urmand sa aiba lansarea oficiala pe 6 Decembrie 2010.

Oui mais... Non - CD Promo "Club Remix" France

Oui mais... Non  - CD Promo "Club Remix" France

 Remix  la  melodia  "Oui mais ... non"  de pe  albumul  "Bleu Noir"  al  artistei  franceze  Mylene Farmer.
Acest  single  a  fost  lansat  oficial  in  Noiembrie 2010  si  a  avut  pretul  de  180 euro.

Oui Mais ... Non - cd 2 titluri

Oui Mais ... Non  -  cd 2 titluri,  single  de  pe  albumul  Bleu Noir  al  artistei  franceze  Mylene  Farmer.

Acest  single  a  fost  lansat  oficial  in  Noiembrie 2010.

Motocross - Episodul 2

Honda  in  cursele  de motocross

 Kawasaki

Yamaha

Yamaha

Kawasaki

Zaharia Stancu

Nimeni  nu  traieste  cand  vrea,  ci  cand  îi  vine  randul.

"Zaharia Stancu"

Moldoveni la olimpiada

     Niste moldoveni la jocurile olimpice. Proba de caiac-canoe.Astia asezati langa mal.
     Trece echipajul de pe locul 1 ,moment in care moldovenii incep sa strige : M..'ie ba!! Chizda matii!! etc.. Nici un raspuns.
     Trece echipajul de pe locul 2.Moldovenii iar: Sa va f..`tim ma!! M'uii!! Etc..nici un raspuns.
     Trece echipajul de pe locul 3.Moldovenii striga: M'uii ma! Chizda matii!! Echipajul de pe locul 3 riposteaza: Ba a matii ba!!
     La care moldovenii exclama extaziati: astia sunt!!! HAI ROMANIA !!!

Lacul subteran Dragon’s Breath

Lacul subteran Dragon’s Breath.   Cel mai mare lac subteran(2,61 ha).

     Este situat în Namibia (SV Africii), la 46 km NV de oraşul Grootfontein. Cu oglinda apei la 66 m sub nivelul solului, lacul – numit şi Dragon’s Breath – are o adâncime maximă de 84 m.
     Peştera a fost descoperită în 1986. Anterior, cel mai întins lac subteran a fost considerat Lost Sea (SUA)

Stiati ca ... ? Bancile, episodul 2

     Cele mai multe banci din lume sunt in SUA? La sfarsitul anului 2005, peste 7.500 de institutii bancare faceau afaceri in SUA iar in total acestea aveau peste 75.000 de filiale. Spre comparatie, Japonia (a doua mare putere bancara a lumii, dupa SUA si inaintea Marii Britanii) numara in acelasi an 129 iar in Romania sunt in acest moment, conform site-ului Asociatiei Romane a Bancilor, 41 de banci.
     Perceperea de dobanda este interzisa in tarile islamice? Dobanda este interzisa de legea islamica (Sharia) insa bancile au gasit noi forme de castig pentru a-si indeplini rolul de unitati de profit (si nu organizatii non-profit). De exemplu, in cazul unui credit ipotecar, in loc sa perceapa dobanda pentru suma imprumutata bancile cumpara ele insele proprietatea si o revand celui care a solicitat imprumutul la un pret mai mare, obtinand astfel profit si permitand plata in rate a sumei. Totusi, ele nu pot percepe penalitati de intarziere la plata ratelor.
     Primul ATM (automated teller machine; bancomat) a fost folosit in SUA, New York, in anul 1939? Acesta nu a avut insa succes iar banca (Citibank) l-a scos din uz. Dezamagit, inventatorul aparatului, Luther George Simjian, a declarat ca aparatul nu a avut succesul scontat si era folosit doar de prostituate si pariori care nu doreau sa se intalneasca cu casierii bancii fata in fata.
     Actorul britanic Reg Varney a fost primul om care a folosit varianta moderna, electronica, a ATM-urilor? Acesta a utilizat un bancomat al Barclays Bank, din Londra, Anglia, pe 27 Iunie 1967. Acest prim bancomat utiliza tichete de unica folosinta, special realizate pentru a impiedica fraudele, care erau retinute de aparat si in schimbul carora elibera plicuri preambalate continand cate 10 lire sterline.
     Cel mai nordic ATM din lume este instalat la Longyearbyen, Norvegia iar cel mai sudic in McMurdo, o statiune de cercetare din Antarctica? http://stiati-ca.com

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin