luni, 15 august 2011

Utilizatorii FACEBOOK cer socoteală pentru publicarea datelor din telefoanele mobile.

     Utilizatorii Facebook au început să se plângă că odată ce au accesat pentru prima dată site-ul de pe telefonul mobil, contactele din agendele lor au devenit publice. Phonebook, agenda telefonică a Facebook, conţine numerele de telefon ale tuturor prietenilor înscrişi în reţea, însă unii utilizatori se plâng că li se publică şi contactele din telefonul mobil, scrie Washington Post.
Phonebook s-a lansat în urmă cu câţiva ani, făcând posibilă contactarea prietenilor Facebook prin intermediul telefonului mobil. În prezent, unii utilizatori au pornit o mică revoltă pe Internet în cadrul căreia protestează la publicarea contactelor păstrate doar în telefonul mobil. Aplicaţia Facebook se sincronizează cu contactele din mobil şi aparent, numerele rămân salvate şi în mediul online şi devin publice.  
     Facebook a luat poziţie în acest scandal şi a postat un document pe pagina oficială în care infirmă zvonurile.
"Zvonurile cum că contactele din telefoanele voastre mobile devin publice sunt false. Lista noastră de contacte, numită Phonebook, există de multă vreme. Numerele care apar în ea sunt fie numere adăugate chiar de contactele respective şi disponibile vouă, fie au apărut după ce aţi fost de acord să se sincronizeze agenda de pe Facebook cu cea din telefon. În plus, exact ca în telefonul personal, numai dumneavoastră puteţi avea acces la agenda Phonebook" , scrie Facebook în documentul publicat. 


Sursa: www.gandul.info 



Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin