marți, 23 septembrie 2014

Beyoncé - Crazy In Love ft. JAY Z

Dupa zvonurile legate de divort si scandalul din lift, Beyonce si Jay Z se pare ca lucreaza un album impreuna. Un material lansat de cei doi ar avea probabil un impact urias, tinand cont ca piesele lor au avut mereu succes si au devenit hituri.

Beyonce a luat intreaga industrie prin surprindere cand, dupa numeroase zvonuri, povesti si fani care tot asteptau, a venit cu albumul ce ii poarta numele. Nu a facut altceva decat sa il urce pe iTunes in varianta full, cu tot cu videoclipuri filmate in cea mai mare discretie si a demonstrat ca daca astepti momentul potrivit, poti avea unul dintre cele mai bune materiale ale anului fara o campanie de promovare clasica.
Daca zvonurile se vor dovedi adevarate, ar fi primul album al celor doi impreuna, desi au avut mai multe piese featuring, incluse pe discurile unuia sau altuia, cel mai recent hit fiind Drunk In Love, aflat pe albumul lui Beyonce. Jay Z nu e strain deloc de aceasta experienta, dupa ce a venit cu Watch the Throne, un disc alaturi de Kanye West care a devenit unul dintre cele mai apreciate materiale din hip-hop din ultima perioada.

sursa:  urban.ro
youtube.com

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin