vineri, 20 aprilie 2012

Nicoleta Luciu devine doamna Csergo!

     Dupa o relatie de sapte ani, Nicoleta Luciu va deveni, in sfarsit, mireasa afaceristului Zsolt Csergo, barbatul caruia i-a daruit patru mostenitori. Ascuns mai ceva ca un secret de stat, evenimentul va avea loc sambata, pe 21 aprilie, la Primaria din Miercurea Ciuc, si va fi urmat de botezul tripletilor vedetei de televiziune. Ceremoniile vor fi urmate de o petrecere grandioasa, la care vor lua parte sute de invitati, unii dintre ei nefiind inca instiintati ca vor asista si la cununia civila.
     Petrecere ca in povestile cu happy-end, weekendul acesta, in Miercurea Ciuc. Nicoleta Luciu se cununa la Starea Civila cu finantatorul echipei locale de hochei, milionarul Zsolt Csergo, la sapte ani de cand destinele lor s-au impletit. Gandita strategic de cei doi soti, cununia are loc cand nimeni nu se mai astepta si cand Nicoleta adoptase o anumita atitudine si parea sa fi acceptat faptul ca nu va fi niciodata sotia iubitului ei.
     Cu toate acestea, dupa nasterea tripletilor lor, Zsolt a decis sa renunte la burlacie si sa devina un tatic responsabil, intemeindu-si o familie alaturi de femeia care il face fericit. Curios este insa comportamentul adoptat de Nicoleta. In urma cu trei ani, la botezul primului sau nascut, artista inchidea gura curiosilor care o tot intrebau cand va fi luata de nevasta, declarand ca va face "nunta" cu Zsolt doar dupa ce va mai da nastere la trei copii. Lucru care s-a si intamplat, odata cu nasterea tripletilor sai, si iata ca, la jumatate de an distanta, profetia Nicoletei se realizeaza.
     Casatoria va avea loc sambata, 21 aprilie, de la ora 15.00, la Primaria din Miercurea Ciuc, si va fi oficiata de catre edilul orasului, Raduly Robert, stire-bomba confirmata si de viceprimarul Antal Attila. Din informatiile noastre, Zsolt a depus actele la primarie in urma cu doua saptamani, cand a fost la Miercurea   Ciuc ca sa petreaca Pastele catolic alaturi de rudele si familia sa. Si tot atunci, milionarul a aranjat si ultimele detalii ale slujbei de crestinare a tripletilor sai: Kim, Kevin si Karoly, in varsta de sase luni, care vor fi botezati in religie catolica la Manastirea "Sfanta Fecioara Maria" din Sumuleu, Miercurea Ciuc, la doua ore distanta dupa cununia civila a parintilor.
     Primul copil al cuplului Nicoleta-Zsolt a fost crestinat tot la Miercurea Ciuc, in Biserica catolica din cartierul Sumuleu, la sfarsitul lunii februarie, 2009. La botezul micului Zsolt au venit zeci de vedete din trustul Media Pro, colegi si prieteni de-ai Nicoletei. Zsolt Jr. implineste anul acesta 4  ani.
 
  cancan.ro

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin