marți, 25 ianuarie 2011

Stiati ca ... ? Rasputin, episodul 2

      Primul contact al lui Rasputin cu familia regala ruseasca a avut loc in 1905? Atunci, ingrijorata de starea de sanatate a fiului ei (printul Alexei suferea de hemofilie, boala care afecteaza coagularea sangelui si in urma careia pot aparea hemoragii fatale uneori), tarina Alexandra a decis sa apeleze la Rasputin, cunoscut vindecator in Sankt Petersburg pe atunci.
     Exista numeroase legende privind modul cum calugarul il ajuta pe Alexei sa se simta mai bine? Unele afirma ca Rasputin folosea hipnoza, altii utiliza lipitori (desi acestea secreta la randul lor un anticoagulant) in timp ce majoritatea, inclusiv familia regala, credea ca Rasputin reusea sa ii amelioreze starea de sanatate lui Alexei prin rugaciuni si forta divina.
     Se presupune ca Rasputin le-a sedus atat pe Tarina Alexandra cat si pe cele 4 fiice ale ei, marile ducese Anastasia, Olga, Tatiana si Maria? Acesta le vizita in camera lor pe cele 4 fete iar ele ii scriau numindu-l "dragul, scumpul, unicul meu prieten" (Anastasia).
     Dupa ce mai multe desene pornografice infatisandu-l pe Rasputin impreuna cu tarina Alexandra, cele patru fiice si confidenta tarinei in ipostaze sexuale au inceput sa circule in Rusia, Rasputin a fost fortat sa plece intr-un pelerinaj in Palestina?
http://stiati-ca.com

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin