sâmbătă, 25 decembrie 2010

Top 10 upcoming DJs in 2011

     1. Gareth Emery – Gareth nu e tocmai nou pe scena muzicii trance, insa abia anul acesta a lansat primul sau album de studio, “Northern Lights”, care-l consacreaza ca un DJ si producator excelent! In 2011 ne asteptam la lucruri mari de la Gareth, pentru ca stim cat de talentat este.
     2. tyDi – tanarul DJ a impresionat anul acesta prin colaborarea sa cu BT pentru remixul piesei “The light in things” si continua sa adune laude cu fiecare track sau remix. Se anunta vremuri mari pentru australianul de pe locul 56 din Dj Mag top 100.
     3. Super8 & Tab – finlandezii ne-au innebunit cu albumul lor “Empire” si nu ne putem astepta decat ca piesele bune sa vina una dupa alta. Mi-ar placea tare mult sa-i vad si live pe cei 2, mai ales fiindca au declarat ca li se pare cel mai important pentru un DJ sa mixeze live, conform feedback-ului primit de la public.
     4. Leon Bolier – piesele de pe “Phantasma” inca imi suna in minte, iar Bolier e clar ca stie ce face. Sa nu uitam ca a inceput munca de productie in studio la nu mai mult de 14 ani. Asta numesc eu sa fii precoce! Si daca “euphoric trance” nu va spune nimic, poate ca ar trebui sa ascultati cateva dintre piesele lui.
     5. Claudia Cazacu – ne mandrim cu romanca noastra care a ajuns sa aiba o piesa mixata de Armin in A State of Trance! Ea nu e in top doar din acest considerent, ci si pentru piesa sa “Freefalling”, realizata cu vocea lui Audrey Gallagher, si pentru faptul ca e singura femeie din Dj Mag Top 100. Eu cred ca, pentru ea, the only way is up!
     6. Aruna – s-a apucat de muzica dance abia prin 2007, dar de atunci s-a indragostit pana peste cap de acest gen. Pana in ziua de astazi, Aruna si-a concentrat talentul in zona muzicii electronice, fiind una dintre cele mai “vanate” voci din industrie. Suntem cu ochii si pe ea, pentru a nu scapa nici una dintre colaborarile sale.
     7. Deniz Koyu – baiatul asta stie ce face. Nu stim prea multe despre el, dar cred ca vom afla in curand, fiindca piesa lui ”Lose Control“ l-a adus in atentia fanilor muzicii house. Fiti pe faza, ca are o multime de remixuri tari de tot!
     8. Carl Louis & Martin Danielle – cand Swedish House Mafia are in playlist piesa ta (in acest caz “The Message”), atuncii stii ca te indrepti in directia potrivita. Piesa in cauza a ajuns chiar pe locul 10 in Beatport Top 100 House Chart. Daca mai ai nevoie de motive, cauta-le remix-urile. Te asigur ca, odata ce le-ai ascultat, nu-i vei mai putea ignora pe norvegienii pregatiti sa faca valva prin cluburi.
     9. Digital Lab – Americanii stiu ce inseamna sa faci entertainment. Doar ei au inventat termenul, nu? Exceptie nu face nici zona muzicii house/electro. Digital Lab e dovada vie a acestui lucru. Remix-urile si re-edit-urile lui ridica clubberii cu mainile in aer. Daca vrei sa te convingi, asculta “Sgt Slick – Everyday (Digital Lab Remix)”.
      10. Nicky Romero – Pe el s-ar putea sa-l stiti deja, dar nu strica sa va aduc aminte de faptul ca baiatul asta se pricepe la butoane de nu-ti vine sa crezi. “Mary Go Wild remix” e un material care anunta un viitor stralucit pentru tanarul DJ si producator.Monden.info 

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin