miercuri, 24 noiembrie 2010

Stiati ca ... ? Madonna, episodul 3

     Prestatia live a Madonnei din anul 1984, in timpul MTV Music Awards, cand a interpretat piesa Like a Virgin de pe albumul cu acelasi nume este considerat “momentul nasterii” celei care avea sa devina cea mai de succes cantareata din toate timpurile? Socant si indraznet, show-ul artistei a propulsat-o rapid in topuri si in constiinta publicului ca o artista nonconformista.
     In 1978, in timp ce se zbatea sa isi castige existenta in New York, artista a pozat dezbracata? Pozele, pentru care ea a primit aproximativ 25$/sedinta foto, au aparut in presa 7 ani mai tarziu, in 1985, in revistele Playboy si Penthouse si au fost vandute pentru nu mai putin de 100.000 de dolari. Madonna a refuzat sa isi ceara scuze sau sa se simta vinovata pentru intamplare.
     Actiunile, comportamentul si punctele de vedere ale Madonnei au transformat-o intr-o personalitate foarte apreciata in comunitatea gay? Istoria Madonnei in comunitatile de gay incepe inca din facultate cand profesorul sau de balet, Christopher Flynn, de altfel si primul barbat care i-a spus artistei ca este frumoasa, a introdus-o in viata comunitatii gay locale. The Advocate, cea mai veche revista despre comunitatea LGBT din SUA, a numit-o “cea mai mare personalitate a comunitatii LGBT” iar artista recunoaste ca “aprecierea comunitatii gay este cea care a mentinut-o in prim-planul culturii pop”.

http://stiati-ca.com

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin