marți, 8 octombrie 2013

Misterul navei extraterestre prabusite pe Luna

Atunci când Apollo 16 a ajuns pe Lună, o descoperire importantă a ridicat diverse semne de întrebare în rândul specialiștilor. Mai multe fotografii al unui obiect prăbuşit în craterul Delporte Crater au atras atenția. Pentru că nici nu avea cum să fie vorba despre o navă pământeană, atunci s-a pus problema că ar fi aparținut unei civilizații extraterestre.

Ani buni mai târziu, naveta spațială Apollo 20 a avut misiunea secretă de a ateriza în craterul respectiv și astronauții să reușească să pătrundă în nava extraterestră prăbuşită. NASA dorea cu ardoare să recupereze fie întreg obiectul spațial sau măcar o parte din tehnologia care se găsea la bord. Nava extraterestră în formă de trabuc trebuia cercetată cu orice preț și altfel NASA putea să
facă un salt enorm pe linia tehnologiei dacă reușea să captureze diverse bucăți din rămășițele OZN-ului gigant.

Conform estimărilor oamenilor de știință nava extraterestră în formă de trabuc ar avea undeva peste 1000 de ani vechime. Acesta estimare este doar o presupunere și nimic mai mult.

Echipajul a fost constituit, printre alţii, din comandorul William Rutledge, Leona Snyder – CSP Bell Laboratories şi Alexei Leonov – participat la misiunea “Apollo Soyuz” din 1975.
Bineînțeles că iubitorii teoriei conspirației susțin că la bordul navei extraterestre, americanii au descoperit diverse pergamente scris într-o limbă ciudată și chiar corpul unui umanoid de gen feminin, botezat EBE și diverse alte obiecte. Se mai spune că toate acestea au fost aduse pe Pământ pentru a fi analizate și întreaga poveste ar fi ajuns în lumina reflectoarelor după ani buni datorită unui dintre astronauţii misiunii Apollo 20.

În prezent, circulă mai multe versiuni ale poveștii pe internet, dar nimeni nu poate spune care este veridică.

Cu toate acestea, nava trabuc prăbușită pe Lună există și în prezent și cu siguranță că NASA a dorit recuperarea ei, însă, nu se poate specifica cu exactitate dacă a și reușit.
Vezi  aici  video:
 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7wf8TjxV9Vw#t=15
 
http://www.efemeride.ro/

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin