sâmbătă, 16 februarie 2013

Cum sa-ti gasesti jumatatea pana la Dragobete

Acest  articol  este  preluat  de  pe cosmopolitan.ro

     Vine Dragobetele si tu n-ai partener, iar timpul e destul de scurt pentru a-ti gasi jumatatea pana la sarbatorile dragostei - va trebui sa cauti o alta modalitate sa te distrezi si tu printre "stolurile de porumbei". Totusi, crezi ca toti barbatii buni sunt luati? Stai linistita, mai sunt destui pe stoc!
Esti curioasa unde se mai gasesc tipi disponibili? Uita de supermarket, sala de forta, net, baruri si cluburi. Sau cel putin nu te mai baza pe ele; oferta e mica, iar cererea mult prea mare. Din acest moment se vor schimba coordonatele locului ideal, pentru ca sageata lui Cupidon sa te nimereasca. Vei fi surprinsa unde s-au intalnit cateva dintre cititoarele noastre cu dragostea...

 Calitatile femeii irezistibile in ochii barbatilor

 Esti irezistibila, doar ca uneori te mai bantuie indoielile... Noi iti amintim care sunt calitatile tale cele mai pretioase si cum sa le pui in valoare pentru ca el sa-ti ofere inima fara ezitari!

Ti s-a intamplat vreodata sa te intrebi de ce un barbat de zece radiaza de fericire alaturi de o femeie care nu are nimic in comun cu Miranda Kerr?  Crezi sau nu, aspectul fizic nu face o relatie...
Da, va fi atras mereu de picioare lungi si buze à la Scarlett Johansson, dar magia nu va tine mai mult decat in cazul Cenusaresei.
Dincolo de frumusete fizica, barbatii care isi doresc o relatie serioasa cauta o femeie cu un profund respect pentru ea insasi si pentru valorile celorlalti. Pe scurt, ceea ce isi doreste sa vada la tine e atitudinea: "Te vreau, dar n- am nevoie de tine ca sa traiesc".
Nu spunem ca ar trebui sa fii femeia fatala, care nu se lasa niciodata dominata de propriile slabiciuni, dar atunci cand starile tale de disperare se afla in stransa legatura cu un anumit barbat din viata ta... poate ca e cazul sa incepi sa te iubesti pe tine mai mult.

"Sunt stapana pe propria viata"

Chiar daca are BMW si fusta mini, "fetita lui mami si a lui tati" n-o sa impresioneze niciodata un barbat. Si asta nu numai pentru ca isi inchipuie ca ii lipseste taria de caracter, ci pentru ca are impresia ca se leaga la cap cu o printesa rasfatata, care e obisnuita sa primeasca totul la comanda, iar asta il sperie.
Pe de alta parte, i se pare irezistibila o femeie care isi traieste viata ghidandu-se dupa propriile principii, care nu depinde de sfaturi anonime pentru a iesi din incurcatura si care nu se lasa aleasa la intamplare, ci isi alege barbatul care stie ca o va face fericita. Stii ce vrei si nu te multumesti niciodata cu mai putin, asta e atitudinea in fata careia ar face o plecaciune.


Probabil acum esti tentata sa-ti spui: "Ce n-as da sa fiu si eu asa!". Adevarul e insa ca ai un mare potential care merita exploatat. Iata cateva sfaturi de luat in seama:
  • Ai avut probleme la munca si iti suni toate prietenele ca sa le plangi pe umar. Cel mai probabil, e un obicei dobandit din liceu, dar e momentulsa te debarasezi de el treptat. E bine ca prietenele sa-ti fie alaturi, dar nu le folosi drept scut de protectie impotriva oricarei suparari. Sunt situatii in fata carora trebuie sa fii puternica de una singura - foloseste-ti furia pentru a te ambitiona sa executi totul impecabil data viitoare.
  • Pune la indoiala parerea celorlalti, dar crede in propriile valori. Nu te lasa influentata de vocile care spun ca trebuie sa calci pe cadavre pentru a reusi in viata - succesul adevarat nu tine de viclesuguri. Urmeaza-ti propria cale.
  • Stabileste-ti standardele si nu face compromisuri din comoditate. Cum spunea inteleptul Winston Churchill: "Gusturile mele sunt simple. Sunt usor de satisfacut cu ce-i mai bun".

"Nu caut sa le impun celorlalti propria filosofie de viata"

Stii cum e: noua, oamenilor, ne place sa invatam, dar acceptam mai greu lectii de viata din partea celorlalti. Daca lucrezi cu oameni sau esti foarte sociabila din fire, probabil ti-ai dat seama ca e inutil si nedrept sa le impui altora perceptia ta asupra lumii. Si asta e valabil si in relatia cu iubitul tau.
 Stie ca esti o femeie remarcabila, inteligenta si puternica, dar daca e un tip cu personalitate (recomandabil), nu va renunta la propriile idei doar pentru a le prelua pe ale tale, si adevarul e ca nici nu ti-ai dori asta - si-ar pierde tot farmecul. In viziunea barbatilor, o femeie adevarata stie ca cea mai mare greseala pe care o poate face intr-o relatie este sa incerce sa-l schimbe pe partener si sa-l izoleze de propriile idealuri pentru a fauri unele nou-noute impreuna.
 Ai dreptate, impartasiti o relatie de iubire, dar ea se poate dezvolta armonios chiar si (sau mai ales) pastrandu-va independenta in gandire. Poti fi sigura: nu va renunta niciodata la o femeie care isi apara idealurile, dar care stie in acelasi timp sa le respecte pe ale altora.

"Fericirea mea e mai importanta decat nevoia de a fi intr-o relatie"

 Fericirea ta se afla in stransa legatura cu relatia de iubire, dar asta nu inseamna ca trebuie sa depinda de ea. Gandind astfel, nu numai ca iti faci un bine, dar atragi si o gramada de admiratori. Barbatii adora femeile care pot spune: "Prefer sa inchei o relatie decat sa fiu nefericita langa un barbat care nu ma apreciaza", pentru ca asta le transmite incredere, curaj si, mai ales, respect de sine.

Nu lua niciodata in calcul posibilitatea de a ramane alaturi de un tip care te face nefericita gandindu-te ca te sacrifici in numele iubirii. Adevarul e ca nu poate fi vorba de un sacrificiu, ci de teama de singuratate sau de falsa siguranta pe care ti-o ofera statutul de "femeie cuplata". Iar aceasta atitudine nu e nici benefica, nici atractiva. Da-i papucii daca nu-ti ajunge nici pana la degetul mic, simte-te bine cu tine insati si pregateste-te sa fii curtata intens!

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin