duminică, 3 iunie 2012

Andrea - Only You (premiera single nou)

     Andrea cunoscuta de voi sub numele Sahara revine in premiera pe Urban.ro! Cantareata extrem de sexy si-a schimbat imaginea si are o melodie noua pe care vrea sa o imparta cu noi: Only You!
      Cantareata care a devenit faimoasa pentru colaborarile sale cu artisti internationali de Top 10, pentru concertele internationale care au dus-o din Macedonia in Statele Unite, pentru ritmurile sale hipnotice si frumusetea exotica lanseaza astazi o noua piesa...Only You.
      Andrea si-a inceput cariera solo in Romania alaturi de Roton si de Gabriel Davi, cel care a colaborat cu frumoasa blonda pentru piesa de mai jos. Se aude in premiera pe Urban.ro si e HOT in mai multe feluri!
     Andrea s-a nascut in Sofia si este mandra de radacinile sale artistice. Ea intra pe scena la varsta de patru ani, urmand calea deschisa de familia sa formata dintr-un dansator, violonist, dirijor de cor si un compozitor. Ea a inceput cu lectii de balet, urmand sa ia lectiile de pian cu matusa sa – celebra cantareata de opera. Bunicul sau a introdus-o in tainele chitarei, invatand-o cantece traditionale vechi.    
     La doar 19 ani s-a lansat pe scena muzicala internationala, ajungand ca in scurt timp sa aiba concerte din Romania, Turcia, Grecia in Elvetia, Belgia, Olanda si chiar SUA. Printre colaborarile sale se numara Bob Sinclar, Geo da Silva, Mario Uinas si Shaggy, alaturi de care a sustinut un concert de proportii in New York.
      Cantareata are peste 50 de single-uri si 30 de videoclipuri, printre care ‘I wonder Why’, ‘Tyalee’ si ‘Mine feat Mario Winans’ - acestea au fost aduse in Romania impreuna cu Costi Ionita.
     Impreuna cu noul sound, Andrea a adoptat o schimbare de imagine care ii reflecta personalitatea: culori pastel, un look mai retro si un zambet mai discret. 

Click  mai  jos  pentru  videoclip:
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2fbJvLDYc08


Urban.ro

 

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin