miercuri, 3 august 2011

Elena Gheorghe va deveni mamica la sfarsitul anului! Va avea un baietel.

     Casatoria neasteptata dintre Elena Gheorghe si Cornel Ene a fost determinata de faptul ca solista este insarcinata deja in luna a cincea. Fiica de preot, vedeta s-a supus legilor crestin-ortodoxe si nu a conceput ca bebelusul sa vina pe lume fara ca ea si iubitul ei sa fie, oficial, o familie. Cei doi vor fi parintii unui baietel, care se va naste la sfarsitul anului.

      Elena Gheorghe a pastrat secretul ca este insarcinata chiar si fata de cei mai apropiati prieteni, care au intrat la banuieli vazand ca trupul ei ca tras prin inel s-a mai implinit putin in ultima vreme. Reporterii CANCAN au aflat ca solista este insarcinata in luna a cincea, acesta fiind si motivul pentru care ea si iubitul ei Cornel s-au grabit sa-si oficializeze relatia la starea civila. Crescuta in familie de preoti, solista a tinut mortis sa nu pacatuiasca in fata lui Dumnezeu, iar acum are sufletul impacat, caci baietelul ei se va naste intr-o familie binecuvantata prin logodna pe care au facut-o imediat dupa cununia civila. Se pare ca sarcina nu a fost programata, insa evenimentul i-a bucurat nespus pe viitorii parinti, dar mai ales pe Cornel, caruia ii plac la nebunie copiii si a declarat public de mai multe ori ca abia asteapta sa devina tatic. Elena si Cornel formeaza un cuplu de sapte ani si locuiesc impreuna de la inceputul relatiei. El a fost rapid acceptat de familia artistei, alaturi de care indragostitii au mers aproape in fiecare an in vacante in strainatate si in casa carora au petrecut toate sarbatorile traditionale.
     Elena si Cornel si-au unit destinele duminica, in fata ofiterului starii civile din comuna Clinceni, acolo unde locuiesc parintii ei. La ceremonie au participat cateva persoane apropiate, printre care si nasii Mihaela si Nicu Gheara. Imediat dupa incheierea ceremoniei, a urmat o logodna chiar la parohia din Clinceni, slujba fiind oficiata de un sobor de cinci preoti, printre care si tatal ei. Cununia religioasa va avea loc anul viitor, cel mai probabil in acelasi timp cu botezul.

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin