marți, 2 august 2011

LIBERTY PARADE 2011 a strans peste 80.000 de participanti!

     Fanii LIBERTY PARADE au dat startul celei mai mari manifestări dance în aer liber, organizată de Radio 21, sâmbătă, 30 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane în care au mixat Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander, DJ DARK, Mahony, Proof şi Rhadow s-au umplut până la refuz de clubberi fistichii veniţi din toate zonele ţării.
     Costumaţi special pentru cea de-a 11-a ediţie
LIBERTY PARADE – cu tot felul de peruci, ochelari de soare şi accesorii inedite, tinerii din camioane şi miile de petrecăreţi care li s-au alăturat cu maşini, biciclete sau pe jos în cea mai colorată caravană, alcătuind o coloană de sute de metri, au dansat pe întregul traseu, prin staţiuni, până la plaja dintre Venus şi Saturn.
      DJ Christian Green a spart gheaţa pe scena LIBERTY PARADE ARENA la ora 18:00, cu un electrizant set de două ore.
      Pe scena  înaltă de 18 m, la lăsarea întunericului şi-au făcut apriţia timişorenii de la NTFO, urmaţi după o oră încinsă de dans de DJ Allen, a cărui revenire în line-up-ul evenimentului a fost primită cu puternice aplauze de public.
     Cel mai cunoscut DJ român, Vali Bărbulescu aka DJ VAL LA VILLE, care a făcut atmosferă în calitate de MC, a prezentat imnul LIBERTY PARADE împreună cu Keo la ora 22.00, intonat de peste 80.000 de voci.
     DJ Andi şi Liviu Hodor, realizatorii emisiunii Request 629 de la Radio 21, au ridicat apoi de la primele beat-uri peste 160.000 de mâini în aer, oferind o impresionantă imagine pe 172 mp de ecrane luminoase. Pentru setul de la Liberty Parade, DJ Andi şi Liviu Hodor pregătiseră o serie de piese mixate inedit, fiind îndelung aclamaţi pentru prestaţiile lor live, vreme de două ore.
      Imediat dupa a venit rândul lui Adrian Eftimie să ţină în priză zecile de mii de trupuri vibrante, pe acelaşi ritm, al muzicii electronice de calitate.
     Si ca show-ul sa continue in aceiasi maniera, cel mai bun DJ român, DJ Optick, a venit la platane într-o atmosferă incendiară, oferind o prestaţie de zile mari.



urban.ro

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin