vineri, 14 ianuarie 2011

Gala Globurilor de Aur inaugurează, duminică, sezonul marilor premii la Hollywood

     Ediţia a 68-a a premiilor Globul de Aur, acordate de presa străină de la Los Angeles, lansează, duminică, sezonul marilor trofee de la Hollywood.
     Favoritul de anul acesta este "The King's Speech", de Tom Hooper, care a obţinut şapte nominalizări, printre care cele pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal şi cel mai bun scenariu.
     Pelicula va concura cu filme precum "Începutul", de Christopher Nolan, "Reţeaua de socializare", de David Fincher, "The Fighter", de David O. Russell, şi "Black Swan", de Darren Aronofsky, toate candidate la categoriile Cel mai bun film şi Cel mai bun regizor.
     Printre artiştii nominalizaţi se numără Nicole Kidman, Natalie Portman, Annette Bening, Anne Hathaway, Angelina Jolie, Julianne Moore, Helena Bonham Carter, Colin Firth, Mark Wahlberg, Johnny Depp, Jake Gyllenhaal, Kevin Spacey, Michael Douglas şi Christian Bale.
     AFP apreciază că şi Franţa are şanse la categoria Cel mai bun film într-o limbă străină, cu filmul "Concertul", de Radu Mihăileanu. Acesta concurează, printre altele, cu "Biutiful".
      Premiile Globul de Aur, considerate drept "anticamera Oscarurilor", vor fi prezentate şi anul acesta de actorul Ricky Gervais.  http://www.cotidianul.ro

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin