miercuri, 8 decembrie 2010

Stiati ca ... ? S.M.U.R.D., episodul 1

     De obicei, garda de Revelion sau de Craciun este facuta de Raed Arafat, fondatorul serviciului? Acesta are acest obicei inca de la infiintarea serviciului.
     Dupa instalarea primei camere de reanimare la Serviciul de Primiri Urgente din Spitalul Judetean Mures, mortalitatea a scazut cu 50%? Camera de reanimare s-a realizat in urma unei donatii a Serviciului de Urgenta al Spitalului Regal din Edinburgh.
     La inceput, serviciul era denumit SMUR (Serviciul Mobil de Urgenta si Reanimare)? Denumirea SMURD (Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare) a fost adoptata in 1993 dupa ce institutia a primit ca donatie o autospeciala de descarcerare din partea Brigazii de Pompieri Strathclyde din Scotia.
     Prima misiune a autospecialei de descarcerare primita de la Pompierii scotieni a avut loc chiar in ziua ceremoniei de primire a masinii?
    Poti directiona 2% din impozitul tau anual pe venit catre SMURD, prin Fundatia pentru SMURD ? Donatia ta ajuta SMURD sa finanteze investitiile in echipamente performante si sa continue sa salveze vieti. Pentru acest an (2009), formularele unde specifici ca iti doresti sa contribui cu 2% din impozitul datorat statului pentru salvarea de vieti prin SMURD se completeaza pana pe 15 mai.  http://stiati-ca.com

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin