joi, 30 decembrie 2010

Cele mai tari gadget-uri care vor aparea in 2011

     iPad 2. Zvonurile sugereaza ca va avea un aparat de fotografiat, un difuzor mare in spate si va fi mai subtire, informeaza The Sun. Ar trebui sa fie capabil sa ruleze Face Time video, cum fac iPhone si iTouch.
     Laptopuri 3D. Vanzarile de televizoare 3D sunt prevazute sa creasca in 2011, dar vizionarea filmelor si a jocurilor nu se va limita la sufrageria dvs. ci si oriunde va aflati, prin intermediul laptopurilor. Sony Vaio va avea posibilitatea de a schimba imaginea din 2D in 3D.
     Playstation telefon. Aceasta va fi una dintre aplicatiile de top din 2011. Va fi un mixaj intre PSP Go si telefonul mobil Sony Ericsson. Va avea o interfata touch-screen cu un slide-out traditional pentru playstation.
     Nintendo 3D. Ultima tehnologie 3D, dar fara ochelari. Va dispune de proiectoare si va avea o tehnologie care va putea bloca folosirea de catre alte persoane a consolei. Dispozitivul va crea un avatar pentru tine si va "vorbi" cu alte dispozitive 3D.
     Masina de bere care incarca paharele din... fundul lor. Aceasta ar fi visul oricarui barman. Masina ar umple paharele de bere printr-o deschidere, in partea de jos, si apoi le-ar inchide ermetic, cand sunt pline.
     Aspiratorul fara fir. Aspiratorul va avea un motor, care se invarte de cinci ori mai repede decat al unei masini de Formula 1. Va functiona cu baterii reincarcabile.
     eReader color. Pocketbook Mirasol va fi primul eReader care va introduce displayul full colour.

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin