marți, 23 noiembrie 2010

Stiati ca ... ? Madonna, episodul 2

     Mama Madonnei a decedat cand cantareata avea doar 5 ani? Madonna Louise, asa cum se numea mama artistei, a decedat la doar 30 de ani, pe 1 Decembrie 1963, din cauza unui cancer la san. Tatal, Silvio Ciccone, s-a recasatorit apoi cu menajera familiei, Joan Gustafson, o casatorie pe care copilul Madonna nu a acceptat-o usor.
     Artista a facut parte din echipa de majorete a liceului? Talentul pentru dans, observabil si acum in concertele divei, a fost remarcat de profesorul ei de balet din facultate care a incurajat-o sa urmeze o cariera de dansatoare.
     La sfarsitul anului 1977, cand avea doar 19 ani, Madonna a parasit facultatea si s-a mutat in New York pentru a-si urma visul de a deveni dansatoare profesionista? Dupa cum declara mai tarziu, acesta a fost cel mai curajos gest din viata ei pentru ca a atunci “a zburat prima data cu avionul si a circulat pentru prima data cu taxiul”. Mai mult, a ajuns in New York avand doar 35 de dolari in buzunar.
     In timp ce era in New York, luptandu-se sa ajunga dansatoare profesionista, Madonna a lucrat ca chelnerita la Dunkin` Donuts (celebru lant american de tip fast-food)? http://stiati-ca.com

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin