luni, 22 noiembrie 2010

Stiati ca ... ? Madonna, episodul 1

     Cartea (mai mult un album foto) lansata de Madonna in 1992, Sex, contine imagini extrem de provocatoare care i-au atras critici de-a lungul timpului din partea diferitelor organizatii conservatoare (cele religioase, in special)? Astfel, in fotografiile prezente in carte o putem vedea pe Madonna in ipostaze sado-maso, intr-un decor alcatuit din candele si un crucifix, sau mimand o partida de sex oral cu un caine.
     Sex, cartea cu imagini provocatoare lansata de Madonna, este cea mai bine vanduta carte de gen din istorie? Cartea face parte din categoria denumita in engleza “coffee table book” (folosite de regula ca remediu anti-plictiseala in salile de asteptare, saloane etc).
     Din 2007, Madonna este recunoscuta de Cartea Recordurilor ca fiind cea mai de succes cantareata din lume, din toate timpurile? Recording Industry Association of America o plaseaza pe cantareata pe primul loc in topul celor mai bine vandute artiste rock ale secolului XX si a doua cea mai bine vanduta din toate timpurile dupa Barbra Streisand.
http://stiati-ca.com/

Niciun comentariu:

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin